Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (69)

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lolko mě nebaví, ale přesto jsem si Arcane dokázal na plno užít. Když pominu první slabší epizodu, tak se nám dostane špičkové podívané, kterou si opravdu nechcete nechat ujít. Arcane nemá jen skvělé charaktery, animaci, ale dokonce má i dobrou atmosféru a příběh. Ikdyž se dá najít i pár slabších stránek, tak Arcane si svou pozornost rozhodně zaslouží. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nikoliv bezvýhradná, ale zkrátka parádní jízda v atraktivním steampunk/fantasy městě, jehož politiku a (její) proměnu zevrubně řeší, a se skvěle prokreslenými postavami (zde bych viděl asi největší háček, hrdinských originů je tu pomalu tucet, takže na nejzajímavější linku sester Vi a Powder/Jinx se zas tolik nedostává). Všechno zasluhuje absolutorium, od zmiňovaných postav a světa, přes dokonalou, kinetickou akci (kterou se překvapivě neplýtvá), až po fantastickou audiovizuální prezentaci s originálním výtvarným stylem/animací. Druhá sezóna je povinnost (a to říkám jako hrou nepolíbený)! ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

LOL mi vůbec nic neříkalo. Vím, že je to nějaká hra, že existuje nějaký turnaj a že to můj přítel po večerech hraje. Samozřejmě on tušil, kdo je kdo v seriálu a postavy poznával, já ne. Což není nic negativního. Arcane je skvěle natočený a může se na něj podívat kdokoliv, kdo o tomhle světě nemá ani ponětí jako já. Začalo mě to pořádně bavit od třetího dílu. První dva jsou dost utahanější, ale pak se to pořádně rozjíždí. Je tam plno akce, smrti, šílených postav a skvělý cliffhanger na konci. Měla jsem své pochyby než jsem se na to podívala, ale nakonec se mi to moc líbilo a těším se na pokračování. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

O tomto seriáli sa na internete už toľko nahovorilo, že mi neostáva nič iné, len sa pridať k vrúcnej chvále. Už, keď vyšiel prvý trailer som tušil, že sa chystá niečo výnimočné, no to, čo sme dostali nemohol nikto ani len vo sne očakávať. I navzdory tomu, že si ma upútavky omotali okolo prsta som so zhliadnutím seriálu dlho váhal. Predsa len sa jedná o adaptáciu slávnej videohry League of Legends (v našich zemepisných šírkach skôr známou pod skratkou LoLko), ktorú z duše nenávidím. Hra sama o sebe mi prišla neskutočne prekombinovaná, s nezáživným gameplayom, čakacími pasážami, ktoré sú k posratiu a do toho si ešte započítajte komunitu nevychovaných deciek (česť výnimkám), ktoré sa radi chvália tým s koľkými vašimi matkami už za ten čas stihli mať pomer a zistíte, že vás to z dlhodobého hľadiska určite nebude viesť k jej opätovnému hraniu, ak teda nieste skalným fanúšikom celého vesmíru od Riot games. Seriál ale dokázal, niečo, čo nedokázala doteraz žiadna filmová adaptácia herného počinu. Byť objektívne perfektná. Všetko od hudby, cez vizuál, zapamätateľné postavy ako Vi, Powder (a.k.a Jinx) či záporák Silco, ktoré sa vám svojou pestrofarebnou a živou osobnosťou ihneď zaryjú pod kožu (keď si ja som schopný zapamätať mená postáv tak sa fakt stal zázrak), až po narratoring seriál zvláda na výbornú a dokáže vás neraz aj riadne šokovať. Prosto, aby som sa tu už dlhšie nerozpisoval Arcane je megalomanský počin, ktorý nadobro uchváti nielen hráčov MOBA hier, no aj ľudí, ktorí prvý raz v živote počujú slovo LoLko. Pre obe skupiny môžem srdečne odporučiť. Ak sa vám bude zdať začiatok strašne pubertiacky trápny, dajte tomu čas. Zreje to ako syr. Ešte nikdy v živote som sa tak netešil na druhú sezónu... ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Posedlost Imagine Dragons stranou, Riotu se kupodivu povedlo natočit dospělý a troufám si říct revoluční animák na základě hry, která k tomu paradoxně nikdy neměla žádné předpoklady. Způsob budování světa, interakce mezi postavami, a hlavně výše zmíněná animace, která to celé posouvá minimálně o tři levely vejš, než kde by to za normálních okolností bylo, z toho tak k překvapení většiny internetu činí jeden ze seriálových počinů roku. Úvod byl sice na můj vkus trochu chaotický a hledal jsem si kvůli tomu k postavám cestu o něco déle, nakonec se to však povedlo. Takže klobouk dolů, těším se na pokračování, a upřímně doufám, že si ostatní herní vývojáři při sledování zuřivě psali poznámky. 8/10 ()

Galerie (70)

Zajímavosti (33)

  • Uvnitř bordelu za yordlicí je stěna plná masek, mezi kterými se nachází i maska jednoho ze skinů šampiona Twisted Fatea. Konkrétně se jedná o Blood Moon Twisted Fate Skin. (Luicy)
  • Heimerdingerův mazlíček se nazývá Poro a je to chlupaté magické stvoření původem z Freljordu, které se však v průběhu let rozšířilo po celé Runeteře. (NiWi)
  • Při prvních záběrech na město Zaun lze spatřit muže sedícího na kleci, uvnitř které je Ancient Krug, příšera, jež je nedílnou součástí jungle ve hře League of Legends“. (Luicy)

Reklama

Reklama