Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Iveta je na vrcholu. Její sólová alba se prodávají po tisících, vyhrává ankety popularity, dostává hlavní roli po boku generačního idola ve filmu Svatba upírů, má muže, kterého všichni obdivují, plní se jí sen o duetu s Karlem Gottem. Ovšem stále postrádá to, po čem touží ze všeho nejvíc: ničím nepodmíněnou lásku, dítě a rodinu. A přichází první skandál... Anna Fialová se vrací jako Iveta Bartošová ve zlomovém období devadesátých let. (Voyo)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Jinak bych řekl, že to mělo i silný momenty. Největší slabinou je střípkovitost, nedůslednost a povrchnost mapování Ivetina života (o životě dalších postav nemluvě). Takový téma by si zasloužilo mnohem hlubší zpracování a nelze se vymlouvat jenom na nedostatek prostoru - existují dvouhodinový životopisný celovečeráky, který tu hloubku a koncentraci nabídnou. Obávám se, že si pan Samir ukousl moc celký sousti, na který nemá. Ano, může to nastavovat dalšíma řadama až do osudný procházky na trať, ale s tímhle přístupem se větší hloubky stejně nedočkáme. A to je podle mýho škoda a jakkoli nejsem posluchačem popu a Ivetina tvorba šla komplet mimo mě, její talent uznávám a jsem přesvědčenej, že by si zasloužila vzhledem ke svý výjimečnosti daleko přesnější a povedenější "pomník".

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tak prej se herci nepodobaj svejm postavám a dokonce ani nezpívaj jako ony. Hmm, to je fakt trápení. Přemejšlím, jak to udělat a kde tu vzít dokonalý dvojníky Gotta a Bartošový, kteří by ještě uměli aspoň stejně dobře zpívat. Nemělo by to přece bejt nic těžkýho, jistě jich po ulici běhají tisíce. Je sice s podivem, že se tak výteční zpěváci, kteří navíc tak skvěle vypadají, neživí hudbou a nikdo o nich neví, ale někde tu určitě jsou.  (Řečeno s klasikem: "Nemám, ale viděl jsem je"). Tak jestli tohle je jediná chyba seriálu, je to nejmíň na 4 hvězdy, ne? Já bych řekl, že chyb je tam mnohem víc a důležitějších.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Myslím, že kdo byl spokojen s první řadou, měl by být i s druhou. Některé kritizované nedostatky byly i napraveny (např. reflexe doby, byť ta má ve druhé řadě podobu glos od jednotlivých postav). Stále je ale lepší si jednotlivé epizody dát s určitým odstupem od sebe, protože zvlášť první dva díly jsou dost misery porn, které opakuje omezené výrazové prostředky (stylistické, vyprávění se odlišuje, protože druhý díl si pohrává s nespolehlivostí). 

Reklama

Reklama