Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý ruský generál Benin touží po tom vzkřísit bývalý Sovětský svaz. Spojí se s německým vědcem Leitzigem, který zkonstruuje dvě atomové bomby. Benin je naloží do amerických vlaků mířících do Iráku. Jediný, kdo může zabránit jeho šílenému plánu je Malcolm Philpott, člen mezinárodní organizace proti kriminalitě... (oficiální text distributora)

Recenze (43)

xaver 

všechny recenze uživatele

Konec světa v letošním roce 2012? No ani se nedivím, když před supermocnými tohoto světa nás může ochránit jenom jeden člověk, superhrdina Malcom, nebo Bond, nebo ... to je nakonec jedno. Bondovky jsou Bondovky a člověk je už tak nějak bere, ale tohleto už bylo příliš. Vyloženě kanální film a jednu hvězdičku dávám jenom kvůli Brosnanovi. I když taky se nemusel nechat ukecat na takovou ptákovinu. Ale nějak se živit musí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na TV pomery to nevyzerá zle. Dočkáme sa slušnej porcie prestreliek pri snahe budúceho Bonda dostať sa do uneseného vlaku. Nejaké to cool blbnutie na vrtuľníku a aj pôsobivý výbuch sa tu nájde. Ale zápletka ma vôbec nebavila a ani postavy ma nezaujali a bolo mi jedno jak sa to skončí. No a akčných scén tu nie je toľko, aby to nenudilo. Raz sa to ale dá vydržať. 4/10. ()

Reklama

Akana 

všechny recenze uživatele

No, nečekal jsem zázraky, ale jelikož mi Brosnan coby Bond dost seděl, doufal jsem aspoň ve slušnou náhražku. Nekonalo se. Děj je vyloženě tupý i když odhlédnu od klišé jako bylo zneškodňování bomb. Co mě nejvíc zaráží, je přítomnost hereckých es, která tu absolutně nic nezachrání. Především Christopheru Lee vkládá scénář do pusy tak hrůzostrašné fráze, že bych to odhadoval na jeho nejhorší roli vůbec. Kdyby to aspoň oživila nějaká efektnější akční scéna, ale kdepak. Velká slabota. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že celý rozpočet schráblo hvězdné obsazení, které se sešlo v jinak naprosto nelogickém a tupém filmu. Pierce zřejme roli přijal jako trénink na Bonda, a herečtí bardi Steward nebo Lee se jen chtěli připomenout publiku...Pak už však zřejme nezbylo nic pro scénáristy, kteří by v tomto typu filmi byli schopni napsat nějakou tu drsňáckou hlášku, ale tady bohužel zpravidla nejsou schopni napsat ani kloudnou scénu, natož dialogy...Pak ani na výpravu, aby film tohoto typu mohl nabídnout nějakou super akci, ale všechno tady je nudné, laciné...No a nemluvě o tom o celém námětu filmu, že se nahání vlak po CELÉ EVROPĚ!!!! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není to nic převratnýho. To levnější televizní zpracování v koprodukci s Jadran film tomu na výpravnosti nepřidá, ale Pierce byl sympaťák už před Bondem a tohle postupné dobývání uneseného vlaku rozhodně nijak neurazí. Především pokud jste fanoušky železnice jako já, tak si nějakou tu hvězdici přičtěte.55% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 4. května do 15. července 1992 v Chorvatsku a Slovinsku. (GASTON73)

Reklama

Reklama