Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 1
USA, (2023–2025), 8 h 32 min (Minutáž: 49–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (142)

Myslivir 

všechny recenze uživatele

Bůh audiovizuální tvorby mi asi zase nasral do jídla. Ve chvíli, kdy jsem se už chystal hrané adaptace mang více méně zavrhnout, musel Netflix zainvestovat do správných lidí a na grafu kvality adaptací sinusového průběhu se ocitnout zrovna na vrcholu sinusoidy v kladné ose. Protože zatímco spousta "adaptací", na nichž se Netflix nějak podílí, se nachází někde dole a v záporu (nemluvě o Zaklínači u mínus nekonečna), tento One Piece funguje po téměř všech rovinách docela nadprůměrně. Hlavní cast je skutečně tak dobrý, jak se říká, a sety, rekvizity a kostýmy a masky působí skvěle. Otázkou zůstává, jestli tomu tak bude i dále v příběhu, jelikož věci mají být divnější a divnější a dříve či později dojde na častější CGI, což by mohl být s už tak nadprůměrným rozpočtem docela problém. Do té doby si však ještě nějakou chvíli snad budu moct užívat náramnou dynamiku hlavních postav, zábavnou akci a solidní příběh zakopávající o svoji lehkou okoukanost jen výjimečně. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Originální, svěží, chytlavé, dobré souboje, postavy, kostýmy a výborná hudba. Aspoň, že jednou za rok dokáže Netflix udělat něco výborného. S hlavním příběhem se sice moc nepostoupilo, ale chápu, že to chtějí natáhnout a v tomto případě mi to ani nevadí. Jediná postava, která mě moc nebavila byl Koby. Už se ale těším na další sérii. Lepší 4 hvězdy. ()

Reklama

seko0408 

všechny recenze uživatele

Myslim si, ze o One Piece uz pocul kazdy, ale len malo kto sa rozhodne sledovat anime ktore ma cez 1000 casti. Tesil som sa na tento pocin, ale zaroven som si od toho nic nesluboval. Som rad ze netflix mnohych (vratane mna) prekvapil. Mozme si byt isty, ze z tohto uspechu vytazi maximum a natiahne seriu donekonecna a este dalej :D Zostava nam verit ze si dalsie serie udrzia kvalitu. Za mna teda velmi pekny dobrodruzny vtipny aj napinavy serial ktory rozhodne odporucam :) ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Wealth, fame, power... Gold Roger, the King of the Pirates, obtained this and everything else the world had to offer and his dying words drove countless souls to the seas. "You want my treasure? You can have it! I left everything I gathered together in one place! Now you just have to find it!" These words lured men to the Grand Line. In pursuit of dreams greater than they've ever dared to imagine! This is the time known as the 'Great Pirate Era'! ()

TORTERAjirka 

všechny recenze uživatele

WoW ! Musím říct, že už jsem od byla k tomuto dílu skeptická. Přeci jen vzít mladou hereckou crew a poslat je na moře s tím, že budou pirátit není úplně jednoduchá záležitost a ač zde casting rozhodně není hvězdný, tak musím říct, že to jako celek funguje skvěle a to zejména díky nabušeným soubojům, které jsou a dobře vytvořeným postavám. (Velká čest to přeloze). Masky i překvapivě dobré CGI jen výtečně doplňují nejlepší pirátskou akci od té doby, co jsem dokoukala Black Sails. 9/10 ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • Když Zoro (Makkenjú Arata) na ostrově Sixis zapaluje svíčku, používá sirky s nápisem „Beast of Baldimore“ (Příšera z Baldimore). Tato značka odkazuje na svou mangu, konkrétně na dobu po dějovém oblouku Souostroví Sabaody, kdy Franky skončil na ostrově Karakuri, omylem tam sám sebe zapálil, a protože měl na sobě zrovna tygří kožich, mariňáci si ho spletli s ohnivou tygří příšerou. (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno