Reklama

Reklama

VOD (1)

Úspěšný právník a věčný sukničkář Jackie Lung (Jackie Chan) je pověřen případem, kdy obhajuje majitele továrny, která zřejmě znečišťuje jezero slečny Yehové. S pomocí svých přátel se Jackie chce dozvědět víc o žalobkyni i o její krásné sestřenici Nancy. Ani neví jak, a najednou je do Nancy bláznivě zamilovaný, snaží se pomoci její sestřenici a po krku mu jdou kumpáni majitele továrny, protože se dostal až příliš blízko k odhalení tajemství, čím se vlastně továrna zabývá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Přestože mám na osmdesátkové HK extra slabost, musím uznat, že film má pár fakt slabších chvil. Na druhou stranu bitky jsou super (až na ty zrychlovačky) a fakt jsem se leckdy docela od srdce zasmál. Navíc legendární trio si to pohromadě evidentně užívá a celkově to má ten správný feeling. Spokojenost. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film mi dost připomínal chvílema svým stylem Police Story s tím rozdílem že Jackie hraje tentokráte sukničkářského advokáta. 4 hvězdy hlavně za závěrečnou chuťovku, kdy Jackie zdemoluje ve stylu Bruce Lee kickboxera Benny Urquidese. Tento souboj jsem si náležitě vychutnal ještě jednou, přičemž kop ve vrtuli nemá chybu! Naprostá demolice. Také mě dost překvapilo že film není zase tolik dětsky nevinný jak je u Jackieho zvykem a že té krve je na plátně celkem dost. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Přikláním se spíše ke slabšímu průměru. Jackie, co by advokát, se zamiluje do ženy, se kterou vede soudní spor jeho klient a tím si od něj vyslouží nemálé "díky". Tentokráte si ale na pomoc přizval 2 neméně zručné kamarády a za jejich pomoci dovede vše do šťastného konce. Občas se všichni poperou(dokonce i mezi sebou) a dokonce vypustí i nějakou tu vtipnou hlášku:-) Ale!! Je hodně Jackieho filmů, které jsou o poznání lepší....a to vypustili nepovedené scény...fuj!!:-)60% ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Zlaté časy Jackieho & spol. Komedie, která přináší sice banální, ale víc než uspokojivě zfilmovanou zápletku, neokoukané a tradičně brilantně provedené akční kousky, svěží humor, který neomrzí - a zhruba dvojnásobnou porci romantiky, než je u Jackieho obvyklé. V roli nadmíru výřečného, uhlazeného právníka je neobyčejně roztomilý - pochopitelně jen do té doby, než přejde od slov k činům. Pokud ho máte rádi, myslím, že není co řešit. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Třetí a zatím poslední film tří "bratrů", ve kterém mají hlavní roli (po Wheels on Meals a Project A) a po kterém se každý vydal vlastní cestou. Je to taky jediný film, kde je máme možnost vidět bojovat spolu. Jednoho ze záporáků si zahrál vynikající Benny "The Jet" Urquidez, jehož boje s Jackiem patří vždycky mezi nejlepší. Zkrátka další skvělý film. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu se odehrává scéna v restauraci, kde chce právník Jackie (Jackie Chan) odškodnit ženu svého klienta, posléze tam dorazí i klientovi „muži“ a ženu napadnou, dojde na souboj, do kterého se zapojí i Jackie. Zajímavé je, že úplně stejná scéna a dokonce i ve stejném prostředí na stejném místě se odehrává ve filmu Touch a Go (1991), kde hlavní roli ztvárnil Sammo Hung (který hraje i zde), jen s menšími změnámi – dojde na napadení ženy, souboj, ovšem Sammo není ten, kdo se pere. (gein)
  • Jackie Chan soutěžil v roce 1989 o hongkongskou filmovou cenu za nejlepší akční choreografii. (Terva)

Reklama

Reklama