Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Zakončení trilogie je doslova famózní. Vtipy jsou vtipné, akce je vymazlená a kaskadérské kousky neuvěřitelné. Jackie Chan ve své vrcholné formě a skvělá MIchelle Yeoh. Tomuhle filmu patří pět hvězdiček a přes to nejede vlak....jen by mě zajímalo jak by vypadal film kdyby se místo Michelle Yeoh k filmu připojil Jet Li. To by nejspíš pět hvězd nestačilo ale to je bohužel jen fantazie ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nechtěl bych být doktorem Jackieho Chana (měl by vrátit atestaci, když něčemu takovému přihlíží), ani dělat mu dvojníka, pokud si tedy kaskadéra vůbec vyžádá. Jinak ale opět výtečná akce té nejvynalézavější hongkongské školy.. Chan s lehkostí překonává kaskadérské překážky i infantilní scénář, rozdává rány a ve výborně zvládnuté choreografii nechává vzpomenout na staré dobré (akční) časy!! Michelle Yeoh přínosem.. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že s prvé dve časti ma až tak nedostali, tejto dávam slušný kredit. Aj keď prakticky sa podstata filmov nezmenila, dokonca by som povedal, že kaskadérskych kúskov a neuveriteľných scén je tu o čosi menej, film sa mi páčil o čosi viac. Možno je to scenárom, ktorý sa nebál ísť do zložitejšej zápletky, do viacnásobnej zmeny prostredia, či tým, že sa film snažil zaujať oveľa chytľavejšou hudbou. Komediálna zložka tiež dostala ten správny náboj, akčné scény veľkolepé a čo ma asi najviac nakoplo k vyššiemu hodnoteniu bol český dabing. Nemôžem si pomôcť, mne tá natívna reč príde neskutočne prepálená a groteskná. 80%. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan ze sebe jako vždy vydává všechny síly. Taktéž smekám při pohledu na Michelle Yeoh, která se Jackiemu rozhodně po všech stránkách vyrovná. Film je to vtipný a akce zraku lahodící! Jen tam toho humoru mohlo být trochu víc. U téhle "chanovky" jsem nedokázal vnímat akci a humor jako jeden celek, ale oba prvky se mi vzájemně rušili. Čímž nechci Police story 3 nějak moc kritizovat, jen jsem čekal o něco víc. Kdo má ale rád Jackieho filmy, Police story 3 by mu rozhodně nemělo ujít. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Možná se pletu, ale v pořadí už třetí policejní „story“ se na můj vkus zbytečně moc ohlíží po filmařském stylu Hollywoodu a trochu tak ztrácí výlučně asijský punc a originalitu. Nicméně Jackie Chan tady získal rovnocennou partnerku v půvabné a VELICE schopné čínské agentce Michelle Yeoh, příběh neztrácí tempo, akce je špičková a v podstatě nevidím žádný zásadní důvod, proč filmu nepřidělit 4*. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení scény, kde hlavní hrdina visí na straně vagónu, byl Jackie Chan zasažen boční stranou helikoptéry. (SG-1)
  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)
  • Pvní honkongský film Jackie Chana se synchronizovaným zvukem (zvuk se nahrává přímo při natáčení filmu). (Rominator)

Reklama

Reklama