Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Skvělý Jackie!!! Velmi poutavá choreografie, to se musí nechat. Příběh nijak zvlášť neoslovil, ale vše nahradily Jackieho stunt kousky. Na snowboardu, v akváriu, akce se žebříkem, zkrátka vše! Takhle máme Jackieho nejradši :) A navíc bylo vidět, že ztrávil také pár dní v posilovně, docela namakanej kluk jeden :) ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Taková slabší Chanovka. Souboje a gymnastické výkony jako vždy na jedničku, ale ten zbytek je příšerně odfláknutý. Děj prakticky nulový, jen takové prapodivné spojovačky mezi souboji a honičkami. O dialozích se tu snad ani mluvit nedá :). Pokud chcete jen vypnout mozek a valit oči nad tím, jak se dají použít štafle nebo jak se dá balancovat na římse, je toto ideální volba. 55% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +slušná choreografie, některé vtipné momenty -pořád to samé/// A našlo bys se mnohem více mínusů. Podstatné však je, že tento film mě moc nenadchl. Sem tam jsem se bavil, občas nudil, ale rozhodně to ve mě nezanechalo nějaký hlubší význam. Z Jackieho filmografie se jedná prostě o standart, který dnes tolik neohormý./// Celkem 52%/// ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack J. Peter Robinson: 1. Main Title-First Strike ,2. I'm A Policeman ,3. Funeral Parlor ,4. Back To Stalking ,5. Great Expectations ,6. Kidnap Annie ,7. Annie Held Hostage ,8. Nuclear Reactor ,9. Snowmobile Chase ,10. Jalopy - Daisyhaze ,11. End Credits ,12. Main Title-Rumble In The Bronx ,13. New York ,14. Pictures ,15. Escape/Conclusion , ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Doma tohle se žebříkem ani chůdama rozhodně nezkoušejte, o fackování žraloků na dovolené u moře ani nemluvě. Zlatý časy před dvaceti léty (letí to!), kdy bylo v HBO videotéce tolik filmů s Jackie Chanem, že nebylo těžký si na jeden večer něco vybrat (jelo to tam fakt skoro dennodenně). Dneska nám musí stačit seriálovej Bojovník. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Annie Wu nevedela v čase nakrúcania hovoriť kantonskou čínštinou (v tej dobe sa ju len učila), preto boli všetky scény natočené s mandarínskou čínštinou. (Peter-1307)
  • Existují dva sestřihy, ale zdroje se rozcházejí v délce: podle IMDB americký 88 minut a hongkongský 107 minut, podle Wikipedie americký 83 minut a hongkongský 110 minut. (Rominator)
  • Drvivá väčšina áut použitá vo filme pochádza z tovární Mitsubishi Motors Company, či už typy Diamant, Galant a Lancer. Na konci sú videť aj GTO Twin Turbo convertible (3000GT VR-4 Spyder). Taktiež je tu zopár vozidiel Hyundai, z ktorých niektoré boli vyrobené v závodoch Mitsubishi. (Peter-1307)

Reklama

Reklama