Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

tron 

všechny recenze uživatele

Je smutné, ak sa jeden z najakčnejších hercov kinematografie stane obeťou počítačových efektov a o nič lepšie nie je prihodiť mu ako partnerku nešarmantnú Jennifer Love Hewittovú, niekdajšiu tínedžerskú hviezdičku ("Správna päťka“ a slasher VIEM, ČO STE ROBILI MINULĚ LETO 1 - 2). Nudné akčné scény, sem-tam mierne s trápnosťou hraničiaci humor a obzvlášť mizerný nápad s kúzelným oblekom. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi nevydareny Jackieho film. Sice to nie je taka katastrofa ako Medallion alebo jeho sucasne kompletne CGI sracky typu Kung Fu Yoga, ale Jackieho fanusikovia tu nenajdu nic typicky Chanovske Najblizsie k tomu ma bitka v ktorej Jackie nema oblecene nohavice. Najväcsim problemom tohto filmu je, ze vôbec nijak nevyuziva to, ze hlavnu ulohu hra Jackie. Bitky su neprirodzene predratovane, casto sa v nich vyuzivaju triky a keby tu namiesto Jackieho hral napriklad Matthew Broderick, tak by si to nikto nevsimol a film mohol byt pokracovanim Inspector Gadget, ktory co sa tyka zapletky dost pripomina. Aj humor je detinsky, zaporak jak z nejakej parodie na Bondovskych zloduchov. Aspon ze Jackieho postava tu je sympaticka, nema tu otravneho pseudovtipneho partaka a medzi nim a Jennifer Love Hewitt to celkom iskri. Aj zapletka sa mi celkom paci, kedze Inspector Gadget som v detstve rad sledoval. Ale aj ked odhliadnem od toho, ze to nie je klasicka Chanovka, tak je to slaby film. Okrem hnusnych bitiek tu nie je ziadna poriadna akcia, ani vtipne to prilis nie je. Vysledkom je nudny zbytocny film, ktory Jackiemu spôsobil akurat hanbu, kedze sa naplno prevalilo, ze Jackie pouziva ostosest kaskaderov, co je obzvlast smutne, kedze tu nema ziadny nebezpecnejsi kaskadersky kusok. 3/10. ()

Reklama

IvyH 

všechny recenze uživatele

Omylem jsem tuhle slátaninu musela zhlédnout dvakrát. A kupodivu, na podruhé už to tak špatné nebylo. Prostě jen další ulítlá americká komedie z Jackie Chanem, na němž vše stojí a padá. Bez něj se může Jennifer Love Hewitt špulit a natřásat jak chce, ale víc jak "odpad" by ze mně stejně nevydolovala. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney, Christophe Beck: 1. Jimmy's Tux ,2. The Skateboard Chase ,3. The Mad Bike Messenger ,4. The Jimmy's Dream ,5. The Tuxedo main title ,6. The First Mission ,7. The Swallow the Queen ,8. The Demolition ,9. The Putting On Tux ,10. The Demolition Program ,11. The Rope Fight ,12. The Rope Fight ,13. The Superhuman ,14. The Walter Strider ,15. The High Noon ,16. The Banning Opens The Pods ,17. The Banning Swallows Queen ,18. The Jimmy Saves Blaine ,19. Get Up (I Feel Like Being A Sex Machine) ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Jsem Jackieho fanoušek, mám rád jeho tvorbu. Ale způsob jakým vstoupil do nového tisíciletí je hrozně smutný. stává se z něho direct do dvd herec a přitom je to mistr choreografie. Mrzí mě to. Ale jako fanoušek mu spoustu věcí dokážu odpustit a s chutí se podívat na jeho kousky i v tomhle filmu, kde je i krásná Jennifer Love:) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)
  • Jennifer Love Hewitt začala trénovat tři měsíce před natáčením snímku. Učila se létat na laně a procvičovala si veškeré akční scény jako boční kopy, rány pěstí apod. (Stocki)

Reklama

Reklama