Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Scott Calvin je zpátky! Poté, co strávil jako Santa téměř třicet let, je stále stejně veselý. Ale popularita Vánoc začíná slábnout, a s ní odchází i Santova magie. Scott se snaží si dál plnit své povinnosti a zároveň tu chce být pro svou rodinu. Až jednou zjistí, že existuje možnost, jak se své pozice vzdát a odejít do penze. A tak se Scott rozhodne vzdát funkce Santy a najít za sebe plnohodnotného nástupce, aby se sám mohl stát lepším otcem a manželem. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele Blazkowicz k tomuto seriálu (3)

Santa Clausovi (2022) 

Tento rok jsem neměl v plánu se na Clausovi dívat, ale nakonec nebylo na výběr, když člověk týden před Vánoci leží v posteli, protože zkurvený koronavirus. No nic, shlédnuto za necelé tři dny. Je to takové Disneyovsky ujeté, sváteční, rodinné a nevím co ještě. Někdy vážně povedené a dost dobře jsem se bavil. Jindy zase moc dětinské nebo spíš trapné. A taky trochu multikulti, což většinou nevadilo. 3* ()

Série 1 (2022) (S01) 

"We love you Satan". 3+* ()

Série 2 (2023) (S02) 

Příběh o zlém Santovi docela ušel. Mnohem horší je ale zaměření více na Santovi děti. Cal je totiž naprostý blbeček a kouzlení mě nezajímá. 3* ()

Reklama

Reklama