Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (241)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Psa Regieho právě jeho majitel vyhodil a on se ocitl sám ve velkém městě. Naštěstí narazil na další tuláky a spolu s nimi vyráží na cestu pomsty. Vocasy na tripu jsou hodně jednoduchá komedie, která stojí a padá na drsných fórech, kreativním využívání vulgarit a hláškování. Jednoduchá blbina, ale pokud vám nevadí drsnější humor, tu hodinu a půl se u ní budete dobře bavit. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Strays" je pre mňa skutočne komédia ako vyšitá. Pokiaľ ste niekedy chceli vidieť satiru na filmy o psoch, ktoré hovoria o ich duši a vnútorných myšlienkách, tak toto vás skutočne pobaví. Je to spracované podobným štýlom, no v oveľa tvrdšom filme s kvalitným čiernym humorom. Ja som sa skutočne na tom poriadne zabavil. Nechcem prezrádzať veľa, no tento film ma dobre spracované postavy, solídnu hlavnú myšlienku (hoci to znie celkom bizarne) a najmä finále, ktoré som nemohol predpokladať ani v najdivnejších snoch. Som ale za to rád, lebo toto je film, na ktorý nezabudnem ani dlho po tom, čo som ho videl. Tá kreativita, ktorá išla do tých vtipov je vskutku kvalitná a tvorcom za tento zážitok ďakujem. Je pravda, že nie všetky momentky sú skvelé a občas sa dočkáme scénok, ktoré úplne nefungujú, ale našťastie film rýchlo opäť nájde správny kurz a vráti sa k dobrým momentom. Niekedy môže byť pes plne rozhodnutý splniť svoje poslanie. Aj keď môže byť celkom drsné. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

"Neuvěřitelná cesta" pro dospělé. Film, který lákal na roztomilé pejsky, kteří souloží a klejou, není ve výsledku tak vtipný, jak jsem očekával. Vizuálních gagů je zde minimum (pobavila scéna s houbičkama) a spíše se vše zaměřuje na kulometné dialogy, které nejsou tak vypointované, jak jsem očekával. Nenáročná pohodička určitě, komedie roku ani omylem. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Asi jsem původně očekával příliš a tak mi dílo přišlo pouze jako velice přehypovaná vulgární psí komedie. Sledování sice zdaleka nesplňovalo má očekávání, alespoň to však bylo natolik poutavé, aby si udrželo moji plnou pozornost a za těch několik úsměvů mi to asi stálo. Nejedná se sice o nic výjimečného. Vlastně jde jen o několik ucházejících vtípků a nápadů z psího úhlu pohledu na věc. Pak je tu ale finální půlhodinka a tam musím uznat, že to tvůrci neskutečně zabíjí (v dobrém), což mne ještě donutilo zauvažovat o lepším hodnocení. No možná příště. 69% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jako velký milovník zvířat a psů obzvlášť se samozřejmě ráda dívám na filmy s pejsky jako hlavními hrdiny. Ty většinou můžeme rozdělit do dvou kategorií - komedie pro celou rodinu a uslzená dramata, po kterých jste zralí na návštěvu terapeuta. O téhle komedii jsem se dozvěděla nedlouho před její premiérou a rozhodně ji nemůžu doporučit těm z vás, kteří nemáte rádi sprostá slova a sexistický humor. Ze stejného důvodu ji nemůžu doporučit ani rodičům s dětmi, její přístupnost je totiž 15+. Hlavními hrdiny jsou sice roztomilí pejsci, ti ale místo štěkání mluví hůř než dlaždiči. Jednoduchou zápletku o psovi, kterého jeho zlý páníček odveze desítky kilometrů daleko, aby se ho zbavil, tvůrci filmu prozíravě zabalili do devadesáti minut plných drsných a hodně sprostých vtipů. Nebáli se ale ani dojemných chvilek jako vystřižených z psích dramat, ze kterých si často zároveň dělají legraci a přímo na ně odkazují (například jedním hodně vtipným hereckým cameem). Musím pochválit také vynalézavý a kvalitní český dabing (v kině jinou verzi neuvidíte), ráda se ale podívám také na originální znění. Jeden z nejlepších filmů roku, no fakt! Jenom musíte být trochu odolní :). Skoro 5*. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Do závěrečných titulků je vložena ještě jedna scéna. (fisus)
  • Skutočné psy sú použité v 95% filmu. Zvyšok sú animatronické zvieratá. (Arsenal83)

Reklama

Reklama