Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Ten název je přesný, protože skutečně můžeme sledovat různé podoby tohoto nejvzácnějšího citu. Film je natočen ve "skládačkové" formě, tedy až na závěr se nám poskládají a spojí osoby, ikdyž v průběhu se zdá, že k sobě vůbec nepatří. Tento způsob patří k mým nejoblíbenějším. Celkově je to film povedený a zajímavý. Škoda toho přeslazeného super happy endu, kdy se najednou všichni začnou mít rádi. To na věrohodnosti nepřidává. Jinak jsem byl ale spokojen a dávám 4*, ale spíš je to tak na 3 a půl. Je to však o lásce a tak půl hvězdy přidávám. Jinak jsem film viděl, bohužel s příšerným dabingem!!! ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nečekal, že ve filmu uvidim takové záběry, jako když moje oblíbená Gill dává pusu Seanu Connerymu nebo se bradou opírá o levé rameno Angeliny Jolie a přitom se usmívá tak kouzelně jako vždycky... Zajímavé herecké hvězdné obsazení a jinak příjemný oddechový, dobře vypointovaný, snímek... :-) ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Mluvit o lásce, je jako tančit na architekturu. Tak přeci jen ještě Američané umí natočit hodně pěkný film o těch nejsložitějších věcech v životě (ne, nejsou to matematické operace :-)) a to o vztazích. Vztahy mezi manžely, mezi matkou a umírajícím synem, mezi zamilovanými… Prostě vztahy jsou všude a to si Carroll uvědomil. Nemůžu si pomoct, ale mně se tenhle film zatraceně líbil. Navíc to obsazení! Dnes byste za 20 milionů sotva obsadili Emersona, který tam měl asi minutovou roli, natož Conneryho nebo Angelinu! Jediné, co se mi na tomto snímku nezdálo, byl dabing. A proto si ho chci co nejdříve sehnat v originální verzi. Zatím tu nechám čistých pět hvězd. P. S. Už dlouho jsem neviděl podařenější konec (svatba). Až uvidíte, kdo všechno se tam sejde, tak možná pochopíte… ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Představte si Lásku nebeskou bez humoru a slabšími vztahovými pouty. Hrozně mě bavila postava Gillian Anderson, snad proto, že mi přišla jaksi nejpřirozenější a nejrealističtější. Zpočátku linie s Dennisem Quaidem byla zábavně tajmená, její vyústění však zklamalo. Angelina Jolie docela zklamala, tu jsem fakt viděl hrát zatím jen ve dvou filmech (filmů s ní jsem viděl více), naopak Ryan Phillipe mě hrozně bavil, je škoda, že tak zapadl. Amandy Peet jsem si ani nevšiml. Co mi docela vadilo, byl takové ten klasický závěr, kdy se... Ale ne, nebudu odhalovat, jen mi to přišlo hrozně kýčovité. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Nic, kde ucinkuje bohyne Gillian, nemuzu hodnotit objektivne uz z podstaty veci. Takze jen poznamku...na to, kolik se zde seslo superhvezd (najdete mi podobnou koncentraci...jak toho - pro mne zcela neznamy Willard Carroll - docilil, to nechapu???) mi prisel potencial znacne nevyuzity. Skoda, skoda, skoda... Je to film plny nadhernych a citlivych zen, ale bohuzel (krome Seana) pouze prumernych a ubrecenych muzu...a to je chyba. Je to na muj vkus takove preslazene, ale urcite nevadi zhlednout...je to dobry film. Snazi se to navic o optimisticky zaver, coz je prima. :-) 3++ ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Podľa režiséra Willarda Carrolla bol film natočený s nízkym rozpočtom "len" 14 miliónov dolárov, keďže aj hviezdni herci pod vedením súhlasili s prácou za 50 000 dolárov každý. (Arsenal83)
  • Ryan Phillippe nepovedal filmárom, že si zafarbí vlasy na modro. Prvýkrát sa o tom dozvedeli, keď sa v deň natáčania objavil na natáčaní s vlasmi inej farby. Väčšina hercov a štábu bola zaskočená, no spisovateľovi a režisérovi Willardovi Carrollovi sa to páčilo. Zhodou okolností si Angelina Jolie v ten istý deň tiež zafarbila vlasy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama