Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

kajas 

všechny recenze uživatele

Vztahová mozaika, která zaujme snovým obsazením kombinujícím ostřílené hvězdy s novými tvářemi (Angelina + Ryan Phillippe) a také vyobrazením peripetií nejen mezi milenci, ale také mezi rodiči a dětmi. Bohužel si moje sympatie nezískal žádný pár a scénář na mě působil jako něco od Danielle Steelové... 3* s odřenýma ušima. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hej tie podoby lásky tu boli rôzne a nakoniec skoro ani jedna. Teda okrem pravej materinskej lásky a potom ešte láska ku psom tu bola celkom úprimná. S ničím iným sa nestotožňujem a napriek depresívnym pokusom filozofovať o jemných citoch mi to efekt z neskoršej Lásky nebeskej vôbec neposkytlo. Skôr aj trochu zhnusenia, pretože ak si predstavíte, že manžel podvádza manželku s iným chlapom, ale tvrdí, že inak nie je gay, len proste niekedy klobása patrí do iného vývodu, no a potom sa vlastne dozviete, že manželka ho tiež podvádza, ale pre istotu s farárom, tak to už je tak prekombinované, že v ničom tú podobu lásky nevidím, hoci chápem, že aj toto je progres, ktorému by som sa mal klaňať. Ešte dobre, že nebola natočená dvojka, pretože som si istý, že v spleti týchto ľúbostných vláken by nakoniec aj tak manžel nakladal toho Božieho služobníka, až by sa mu límeček skrútil na pappardelle al dente. ()

Reklama

jawesy 

všechny recenze uživatele

Nebýt poslední půlhodiny film bych příliš neocenila ale finish to celé sjednotil a dal tomu šmrnc. Jinak doporučila bych na zamyšlení. Já konkrétně jsem si vybrala hned na začátku dojici které jsem fandila ale i ostatní části příběhu byly fajn. Nedoporučuji těm co jsou na ty typické romantické slaďáky protože ačkoli je film romantický, není to typická milostná šaráda s předvídatelným dějem. ()

Marshall007 

všechny recenze uživatele

Film, který se sice rozjíždí pomaleji a ze začátku jsem měl docela v hlavě zmatek kdo je kdo, ba dokonce jsem se obával, že u toho snad ani ty dvě hodiny nevydržím, ale naštěstí druhá polovina nabere neskutečné obrátky a já jsem najednou ani nestačil zaznamenávat všechny možné dějové zvraty, které mi opravdu vzaly dech. Všechny příběhy měly něco do sebe, ovšem na celovečerák by asi žádný z nich nevystačil, ovšem díky bohu (a Willardu Carrollovi :-)) jsou tak úžasně poskládané do sebe a tak skvěle do sebe zapadají, že jako celek to na mě působilo téměř dokonale. Nejvíc se mě dotknul příběh okolo Angeliny Jolie a Ryana Phillipa AKA Joan & Keenana, kterému se dává nejvíce prostoru, což mě příjemně potěšilo. Co mě ovšem nepotěšilo byla Gillian Anderson, které jsem z nějakýho důvodu pořád nemohl přijít na chuť. Jinak se na tomto filmu už moc chyb najít nedá, protože nepostrádá ani vtipnost (kočka s jedním okem a stokilový pes v posteli mě opravdu rozesmáli), správný ráz a ukecanou zrzku :-))). Zkrátka a dobře romantický film, který se nám snaží ukázat, jak je naše planeta malá a životy lidí mohou být propojené více, než si myslíme. A nezapomeňte - "Talking about love is like dancing about architecture." :-) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nemám rád takový ty filmy, který se hemží známejma jménama, ale jinak jsou o ničem. Tohle je skoro jeden z nich. Ne že by to bylo o ničem - má to svou hloubku. Ta rozprostřenost mezi tolik charakterů mi celkem vadila. Ve jménech jsem se neorientoval vůbec. Naopak mi podvědomě lichotilo, jak se nenápadně některé postavy postupně nenápadně propojily (náznaky v chování, zmínky o lidech atd.) a člověk na ty konexe přišel vlastně sám. Nejvíc se mi líbil ten příběh s Ryanem Phillippem (i když Angelina se k němu moc nehodila, byla na něho moc stará), nejhorší ten se Seanem Connerym. Nakonec to ale nebylo zas tak špatný. Akorát trochu moc dlouhý. Jo a co mě hned napadlo, tak fakt podoba s Láskou nebeskou. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Původně se film měl jmenovat Dancing About Architecture (Tanec na architekturu). Poté se název změnil, ale tato vazba ve filmu zůstala ve větě "Talking about music is like dancing about architecture (Mluvit o muzice je jako tancovat na architekturu)." (viperblade)

Reklama

Reklama