Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hej tie podoby lásky tu boli rôzne a nakoniec skoro ani jedna. Teda okrem pravej materinskej lásky a potom ešte láska ku psom tu bola celkom úprimná. S ničím iným sa nestotožňujem a napriek depresívnym pokusom filozofovať o jemných citoch mi to efekt z neskoršej Lásky nebeskej vôbec neposkytlo. Skôr aj trochu zhnusenia, pretože ak si predstavíte, že manžel podvádza manželku s iným chlapom, ale tvrdí, že inak nie je gay, len proste niekedy klobása patrí do iného vývodu, no a potom sa vlastne dozviete, že manželka ho tiež podvádza, ale pre istotu s farárom, tak to už je tak prekombinované, že v ničom tú podobu lásky nevidím, hoci chápem, že aj toto je progres, ktorému by som sa mal klaňať. Ešte dobre, že nebola natočená dvojka, pretože som si istý, že v spleti týchto ľúbostných vláken by nakoniec aj tak manžel nakladal toho Božieho služobníka, až by sa mu límeček skrútil na pappardelle al dente. ()

vinson003 

všechny recenze uživatele

Opravil jsem si názor na Angelinu, byla tu úplně jiná, než ji člověk normálně zná, aspoň pro mě teda, tři a půl až čtyři...stojí za podívání v neděli večer, nikoli v sobotu, v sobotu jenom filmy za čtyři až pět...nebo teda v pátek teda...prostě ve sváteční den určitě...ne ale na Vánoce...ani na Velikonoce...jen na den mimo pracovní dny teda...takže tak...pěkný večer přeju :) ()

Reklama

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nečekal, že ve filmu uvidim takové záběry, jako když moje oblíbená Gill dává pusu Seanu Connerymu nebo se bradou opírá o levé rameno Angeliny Jolie a přitom se usmívá tak kouzelně jako vždycky... Zajímavé herecké hvězdné obsazení a jinak příjemný oddechový, dobře vypointovaný, snímek... :-) ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Aj keď som romantik prišlo mi to až moc zasnené. Problémy vo vzťahu boli, sú aj budú. Samotári a soliteri budú asi čím ďalej tým viac opatrnejší. Dneska som zrovna náhodu čítal, že tretinu Slovenských domácností tvoria samotári, a bude ich pribúdať. Čím to je? Nepochopenie, nevera, neúcta, strach? Mal som z toho filmu chvíľami pocit, že tá romantika je zabitá. Viacero príbehov nevadilo, i keď škoda,niektoré potrebné až tak neboli a čas mohli venovať ostatným. Chcel som aby sme ich spoznali viac do hĺbky. Omnoho viac. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Klasicky propletený příběh se spoustou postav jejichž osudy se na konci "propojí".. Hvězdné obsazení, ale bohužel žádná hloubka, pouze povrchní dloubání do zajímavých zápletek.. Skvělý Sean Connery a Gena Rowlands. Angelina Jolie má zde typickou roli (nebo hraje sama sebe viz. "Gia", "Foxfire" nebo "Narušení"). Ryan Phillippe zírající celý film jako štěňátko.. Bohužel jsem tento film viděla až nyní, po "Lásce nebeské", "Na sv. Valentýna" a "Magnolii" - oproti těmto filmům se zdá být již "vyčpělý", ale možná byl tento film průkopníkem.. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Obdobie natáčania trvalo od 5. mája do 30. júna 1998. (Arsenal83)
  • Původně se film měl jmenovat Dancing About Architecture (Tanec na architekturu). Poté se název změnil, ale tato vazba ve filmu zůstala ve větě "Talking about music is like dancing about architecture (Mluvit o muzice je jako tancovat na architekturu)." (viperblade)

Reklama

Reklama