Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezvýznamný zlodějíček Larry Gigli (Ben Affleck) má příležitost vylepšit si jméno důležitým úkolem. Ricki (Jennifer Lopez) je ostrá gangsterka. Tihle dva se náhodou setkají při jedné zakázce, která se jim však vymkne z rukou. Budou spolupracovat? A zvládnou nečekaně velkou vzájemnou přitažlivost? (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

To byla ale opravdu fucking kravina. Když jsem se zrovna nenudila, tak jsem se chytala za hlavu nad pitomostí dialogů. Úžasný byl ale Justin Bartha. Toho kdybych potkala, zeptala bych se ho po vzoru Garden State [2004]: ,,Are you really retarded?" protože byl výborný a kdybych to nevěděla, myslela bych si, že je opravdu postižený, tak za něj je ta jedna hvězdička. Co jako měla znamenat šílená bejvalka Jennifer Lopez? Ta tam nakráčela, zaječela si svých pár fucking a podřízla se a pak už tam zase nebyla, naprosto zbytečná scéna. A proč vůbec někdo něco takovýho natočil? ,,Jasně nebo ano?" - ,,To je to samé." - ,,Ne to není. Kdybych tě požádala, abys mi pomohl posunout gauč, řekl bys: ,,Jasně. " Ale kdyby ses mi měl dlouze zadívat do očí, a po pravdě říct, jestli by se ti líbilo, kdybych ti 12 hodin kouřila ptáka, asi bys řekl: ,,Ano." Brrrrr! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dobrá oddychová záležitost, Ben affleck je tady takovej přijemnej zábavnej chlapík a Jennifer Lopez je fakt úplně neskutečně sexy, nikdy jindy a jinde si jí víc sexy nepamatuju a asi hlavně proto se mi to docela líbilo, že jo? Jinak je totiž příběh taková jednorázovka okoukaná, bez většího děje. Ale co, koukalo se na to pěkně. ()

Reklama

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Co vedlo Martina Bresta k natočení takové ptákoviny je mi záhadou. Nedostatky vidím ve všem - hlavně v absolutně nedopečeném děravém scénáři. Taky marně dumám, proč se Ben Affleck a Jennifer Lopez zahodili v takovém projektu. Stejně jako Al Pacino nebo Christopher Walken, kteří se filmem také mihnou. Ale viděla jsem už i horší... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No jasně nějakej americkej bimbo řekne, že je to nejhorší film všech dob, pak přijde csfd stádo a už tam mydlí jeden odpad za druhým. Nejhorší filmy všech dob si ovšem já představuju trošku jinak. Problém tady toho kousku jsou naprosto katastrofálně napsaný hlavní postavy. Larry je chvíli za drsňáčka, chvíli za hlupáčka, chvíli za romantika, chvíli za machos a jeho vůbec postava tak celkově působí jak dva dny stará blitka na chodníku. Ricki to je snad ještě horší, to měla bejt gangsterka nebo co ? Jestli jo, tak si měli tvůrci pozvat na plac třeba Kalouska nebo jiný kluky a holky z našeho slavnýho politického spektra, ať se scénarista učí od mistrů oboru. Na druhou stranu, ani tenhle totální záser nezabránil některým solidně vtipným scénám a dialogům. Hlavně mistr Louis tam ze sebe sypal slušní slovní démanty. J.Lo herecky nic moc, ale sexy tady teda ta holka byla, ne že ne. Myslím si, že když filmu dám 3* budu jisto jistě za pana spravedlivýho. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

NE a prostě NE ! Není to taková sračka, aby to bylo v černém. Opravdu jsou horší filmy. Tohle je pouze příliš jednoduché. Flm svou jednoduchou zápletkou o únose mentálně postiženého prolíná cosi víc než jen samotný únost. Jde o příběh muže "Larryho (Ben Affleck), který si hraje na drsňáka, ale přitom je strašně měkej, hodnej, tolerantní a citlivej. Za každou cenu se snaží schovat svou křechkost před velmi sebevědomou Ricki (Jennifer Lopez), která si s ním pohrává. Bral bych to jako exemplární příklad toho, kdy si vyjde naprostý outsider poprvé do baru a potká tu největší uleťačku, která si s ním hraje. Nemůžu si pomoct, ale tahle moje vidina mi zvyšuje body pro tento né až tak špatný film. A ano. Jako mnozí jsem se na film podíval kvůli roli Al Pacina, ten byl samozřejmě vynikající až tak, že do filmu moc neseděl a Christopher Walken taktéž. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Postavu, do které se ve filmu zamiluje Ben Affleck, měla původně hrát Halle Berry. (Pumiiix)
  • Film se natáčel v Culver City, v Long Beach, v Los Angeles a v Orange v Kalifornii. (rafix)
  • Po prvním víkendu promítaní byl film stažen z kin ve Velké Británii, kvůli velice špatným ohlasům a výdělkům. (Pumiiix)

Reklama

Reklama