Reklama

Reklama

VOD (1)

Olivia je slavná filmová hvězda. Nemůže si proto dovolit, aby vyšlo najevo, že má ženatého milence. Když ji s ním však paparazzi přece jen vyfotografují, využije toho, že je na fotce náhodou i komorník Antonio, a začne ho vydávat za svého nového přítele... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Naposledy ma takto potešila Eurovision of Davida Dobkina. Richard Wong má už na konte pre mňa dosť zaujímavý filmík Come as you are, ktorý je podobne ako Valet americkou adaptáciou Európského filmu. Vo Wongovej réžií v sebe nesie všetky pozitívne atribúty amerického žánrového filmu, bez toho, aby mal jeho chyby. The Valet je film, ktorý si je vedomí svojich klišé a vedome ich využíva k tomu, aby pobavil. Netlačí na pílu a zároveň je dospelý a príjemný. Bez veľkých scén a emočného vydierania. Dokonca dokáže byť civilne citlivý, ľudský a aj veľmi zábavný. Niekoľko krát som sa naozaj nahlas zasmial. Funguje tam načasovanie vtipov, vývin postáv a aj emočná rovina. Eugenio Derbez ma už druhý krát tohto roku prekvapil a Samara Weaving je fantastická. Funguje medzi nimi aj chémia aj emočne vypäté scény. Takýto druh filmov sa nerobí až tak často, hoci ročne vznikne stovka filmov, ktoré sa o niečo takéto pokúšajú. Malý klenot so srdcom, ktorému ku cti slúži práve to, že režisér očividne chce robiť filmy čo ho bavia a nepotrebuje sa teperiť do zadku štúdiám čo hľadajú len účelovú zábavu. Som zvedavý na jeho ďalší film. Obrovská, ale naozaj obrovská spokojnosť. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Niekedy človek potrebuje film ako je tento. Samara Weaving ma zaujala v seriáli Nine Perfect Strangers a Eugenio Derbez vo filme CODA, tak som si povedala why not? Romantická komédia trošičku nad priemer😉. Je to úplne obyčajný film, príjemná oddychovka, ale nie je to bláznivé, práve naopak. "All my friends are people I pay and I spent Thanksgiving with my assistent." Myslím si, že mnoho celebrít sa cíti nejako tak podobne, jednoducho prázdno. Každý pozná ich tvár, ale takmer nikto ich skutočne nepozná a nevidí im do duše. Mne sa to páčilo. Ešte jedna zaujímavosť, pre jednu z vedľajších herečiek bol toto posledný film. 3 a pol*. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Derbez a Weaving ako nepravdepodobný pár, na prvý pohľad bez chémie. Napriek tomu milá komédia, s Derbezom sme videli aj oveľa lepšie a grotesknejšie, tu to ostalo aspoň v tej rovine, že film nevadí. Nenáročný film na jedno pozretie, na Narkóze alebo Hnojke možno budú dávať opakovane, je to presne ten štýl na sobotňajšie poobedie. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nejedná ani o dobrou komedii a  ani o dobrý romantický film. Herečku vyfotí s milencem, aby se to neprovalilo jelikož ten milenec má manželku tak najdou chlápka co zde byl náhodně vyfocený a dají mu prachy za to, že s ní jakože chodí. Námět už byl letos zpracovaný daleko lépe v Vem Si Mě s Jennifer Lopez a tohle vypadá spíše jako její béčková verze. Hlavní herec mě přijde strašně nesympatický a když se usmívá vypadá jak sériový vrah hlavní herečka je naopak pěkná jen, když se namaluje a je v těch šatech na obalu jinak je to průměrná ženská, kterých na ulicích potkáte tisíce mezi něma není ani žádná chemie  a stopáž je přemrštěná klidně by to šlo zkrátit třeba na 80 minut a nic se nestane jediný člověk, který tam něco hrál mě přišel ten Asiat na pohřbu což je navíc vedlejší postava .   Dokoukáno po částech jelikož je to navíc i nuda a přeskakoval jsem to a koukal radši na jiné filmy. 40 procent ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Většinu času zdlouhavá a méně komediálními gagy protkaná komedie, která má oporu v představitelích hlavních rolí a celkem nepředvídatelně pojatém závěru. Ona je slavná filmová herečka, on je prostý lokaj, co podobným celebritám parkuje na jejich povel jejich drahá auta. Přesto tihle dva v budoucnu utvoří nepravděpodobný milostný pár, aby maskovali manželskou nevěru milence slavné hvězdy, který by v případě svého prozrazení přišel o veškeré své jmění, které náleží jeho manželce. A je zaděláno na komplikace a senzaci pro mlsný bulvár. Jedná se o remake méně známé francouzské komedie Dablér zkušeného francouzského režiséra Francise Vebera. Většinu času měl ústřední vtip spočívat v tom, že oba lidé pocházejí z rozdílných společenských vrstev. Takže lokaj nevydělává závratné sumy peněz, navíc bydlí s mámou v obyčejně zařízeném bytě, není ale v žádném případě nějaký mamánek, jeho máma má korejského přítele a on stále miluje svoji manželku (Marisol Nichols), ta ho ale nedávno opustila. Oproti němu si herečka vede finančně nadmíru dobře, její filmy vydělávají a její milenec je miliardář (Max Greenfield). Tohle všechno ale ve filmu moc vtipnosti nepobralo a působí to tak nějak křečovitě. O nic lepší nejsou scény, kdy se falešný milenec stává doprovodem slavné herečky na premiéře jejího nového filmu, do toho manželka (Betsy Brandt) slovům svého záletného manžela nevěří a nechává ho sledovat detektivy. Prostě pořád pramálo vtipné. A vrcholem trapnosti byl předstíraný sex nově utvořeného páru. Když nevycházely scénáři gagy, tak jsem už moc nečekal, že se to nějak zlepší po jiné stránce. Čekal jsem, že se ti dva nesourodí milenci do sebe v závěru skutečně zamilují a hotovo. Film nabral neočekávaný směr, přišly méně predikované události. I tak se neodbourala zdlouhavost, přisoudit filmu dvouhodinovou stopáž se opravdu nevyplatilo. Samara Weaving a Eugenio Derbez, je producentem filmu, si celkem notovali, Eugeniovi určitě nebylo nikterak nepříjemné, když se po něm Samara plazila jen ve spodním prádle. A taky se omladil, ve filmu je mu 47 let, ve skutečnosti už překročil šedesátku. A je to znát. Richard Wong nikterak režijně neexceloval a průměrné známky tomuto filmu dokonale sluší. 5/10 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama