Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokáže mladý středoškolák John Cusack obhájit svou lásku k mimořádně šikovné a ambiciózní spolužačce, která chce odejít studovat na prestižní univerzitu v zámoří? Diane Courtová a Lloyd Dobler právě končí střední školu. Dianin rozvedený otec James chce, aby jeho mimořádně inteligentní, ambiciózní a šikovná dcera studovala na prestižní univerzitě ve Velké Británii. Proto se mu nelíbí, že Diane začala chodit s Lloydem, který se mu nezdá pro jeho dceru dost dobrý. Lloyd je sice dobrý sportovec, ale nemá žádné ambice. Aspoň zpočátku. Když však jde o srdce milované dívky, je schopný udělat cokoliv, aby dokázal, že není žádné béčko. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Madluska 

všechny recenze uživatele

To jsem se zas jednou nechala od čsfd pěkně napálit! Tenhle film je pro mě důkazem, že zdejší červená barva ještě zdaleka nezaručuje filmové pošušňání. Ačkoliv podmínky ke koukání byly téměř perfektní (nervozita před zkouškou, nálada na příběh s dobrým koncem, za okny děsivá bouřka atd.), Say Anything na mě nezapůsobilo... Nevím, co bylo největším průšvihem, jestli český dabing (ten většinou neshazuji, jenže tentokrát se skutečně nevydařil), dilaogy, nesympatické postavy, celý příběh... Dvě hvězdy dávám, protože jsem se dočkala konce, který byl navíc dobrý. :-) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

A práve aj v tomto prípade by som navrhoval červenú farbu na čsfd posunúť na filmy od 85%, pretože toto si byť v červenom ani nezaslúži. Snímku som si pozrel kvôli legendárnej scéne, kedy mladík zdvihne nad hlavu magneťák, v ktorom zaznie song pre jeho frajerku. Túto scénu spomínajú a parodujú v každej druhej snímke a tak som sa rozhodol, že už je na čase aby som celé toto dielo videl aj ja. No nechápem prečo je tá scénka tak populárna, keď je absolútne o ničom, videl som milión lepších prejavov lásky vo filmoch a aj samotné filmy sú omnoho kvalitnejšie než tento nudný s mizerným scenárom. A Johna Cusacka mám rád, ale že by tu nejako vyčnieval zo svojho štandardu sa povedať nedá. Asi mu to scenár ani neumožnil. Sklamanie. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Romantické filmy jsou v poslední době celkem průser, ale Cameron Crowe má něco do sebe pořád - většinou - a očividně toho měl do sebe dost i na začátku kariéry. Krásný film, který se nutně nesnaží o sentiment za každou cenu, ale je zábavný a má skvělé herecké výkony, kdy dnes byste neřekli, že John Cusack byl něčeho podobného schopný. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Ach tie zlaté roky osemdesiate ... kde sa sa pominuli ? kde ste nechali tú naivitu tak krásnu a tak vzdialenú ... Výborný Cusack hrá sám seba....sympaťáka a dobráka od kosti ktorý pomúti hlavu školskej talentovanej krásky ( vzácna kombinácia hehe ) a obaja si pozmenia život ..film je stará dobrá škola teen filmov éry kedy to všetko bolo tak sladké a tak jednoducho stvárnené....zároveň však slušne a bez vulgarizmov ... ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Aj keď mladý Cusack v baloňáku bol výborný a niektoré scény luxusné, vadili mi režijné strihy, ktoré vo väčšine prípadov prišli z čista jasna a trochu ma zaskočili. Film mi potom pripadal trochu nesúvislí. Netvrdím, že to nie je otázka vkusu a možno nálady a nabudúce už to tak možno prežívať nebudem. Lepšie tri. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (16)

  • Bebe Neuwirth v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • John Cusack v tomto filmu hraje bratra své skutečné sestry, Joan Cusackové. (Ištván87)

Reklama

Reklama