Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokáže mladý středoškolák John Cusack obhájit svou lásku k mimořádně šikovné a ambiciózní spolužačce, která chce odejít studovat na prestižní univerzitu v zámoří? Diane Courtová a Lloyd Dobler právě končí střední školu. Dianin rozvedený otec James chce, aby jeho mimořádně inteligentní, ambiciózní a šikovná dcera studovala na prestižní univerzitě ve Velké Británii. Proto se mu nelíbí, že Diane začala chodit s Lloydem, který se mu nezdá pro jeho dceru dost dobrý. Lloyd je sice dobrý sportovec, ale nemá žádné ambice. Aspoň zpočátku. Když však jde o srdce milované dívky, je schopný udělat cokoliv, aby dokázal, že není žádné béčko. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Bane_Boss 

všechny recenze uživatele

Od chvíle co jsem viděl tento fajnový kus, uběhly už nějaké dva týdny a stále mi to leží v hlavě(stejně tak song od Pecy Gabriela), takže čert to vem, seru na to, něco vyjebu(napíši). Nevím jak to Camerón Crowe dokázal, ale bylo to tak kurva ....ani nevím jaké slovo říct....prostě natočené s lehkostí tětivy Legolasova luku. Život napsal sám brácho. Romance na všechny válce s epik špetkou muziky i humoru samozřejmě. A co je hlavní!!!!! - tento film mi stvořil nový životní sen. Jaký? Dobrá otázka. http://www.frenchtoastsunday.com/wp-content/uploads/2012/02/say_anything_boombox.png . K uskutečnění tohoto snu potřebuji nějaký cool RETRO boombox a dívku, které jsem dal srdce a ona mě jen propisku. Pak večer dojebu k ní před barák a pustím Peťu Gabriela na plné obrátky aaaaaaa to je vše. Až tato chvíle nadejde...držte mi palce lurvy! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Maně přemýšlím, zda byl film ve své době normálním hitem pro teenagery, nebo jestli to byl nezávislák už tehdy. Možná byl moc "cool" i na tehdejší časy. John Cusack nikdy nebyl moc středoproudař a tady rozhodně nehraje normálního týpka. Ale kdo je dnes normální- z tatíka se vyklube daňový podvodník okrádající důchodce, tak si holt holka nakonec narazí radši mladého perspektivního kickboxera. V každém případě příjemná romantika co má hlavu a patu.80% ()

Reklama

jasse 

všechny recenze uživatele

Poněkud "umluvená" romance, s brilantní větou: ..."já jí dal srdce, a ona mě pero". Příběh dvou mladých, z nichž jeden dával do vztahu víc, než ten druhý. John Cusack byl vynikající a ta zápletka s finančním podvodem Dianina otce se mi zdála docela pozoruhodná. Výborný výběr písní, což je u Crowa už pravidlem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pred Beverly hillsovský teenagerský romantický film. A omnoho viac zo života. A omnoho viac romantický, ako hocičo v seriáli a ľubovoľná romantická komédia. Say anything je silný v tom, že chovanie hlavných postáv je veľmi úprimné, odzbrojujúce a uveriteľné. Proste prvá skutočná láska dvoch sympatických a inteligentných mladých ľudí. Ak dojde na krutú realitu, Crowe neuhýba, hlavné postavy sa so situáciami musia vysporiadať (otcove podvody). Crowe v tomto filme definoval svoj pohodový štýl a tradičný pesničkový doprovod. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Romantické filmy jsou v poslední době celkem průser, ale Cameron Crowe má něco do sebe pořád - většinou - a očividně toho měl do sebe dost i na začátku kariéry. Krásný film, který se nutně nesnaží o sentiment za každou cenu, ale je zábavný a má skvělé herecké výkony, kdy dnes byste neřekli, že John Cusack byl něčeho podobného schopný. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (16)

  • Bebe Neuwirth v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama