Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španělsko Bird Box: Barcelona (více)
všechny plakáty
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (101)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Takový ten klasický Netflix. Vypadá to hezky a není to vůbec tak marné, jak by hodnocení mohlo napovídat, ale scénář spíše připomíná epizodu z nějakého seriálu než plnohodnotný celovečerák se vším všudy. Hezké efekty, neokoukaná Barcelona, místy slušné napětí a vcelku originálně pojatá hlavní postava. Je to dobrá žánrová jednohubka a fajn spin-off, který ale zároveň nikam Bird Box jako značku neposouvá. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Nuda. V pasti se Sandrou mělo skvělou atmošku, ale tady to byla nuda. Těšila jsem se jak na Barcelonu, tak i na Maria Casase, ale ani jedno nesplnilo moje očekávání. Bylo mi úplně jedno, kdo přežije a kdo ne. Většina postav se filmem jen mihne, takže si žádná z nich nedokáže získat diváka. Velké zklamání. ()

Reklama

figliar 

všechny recenze uživatele

Ten, komu sa páčil film Bird Box so Sandrou Bullock bude určite nadšený. Myšlienka zostáva rovnaká, prostredie Barcelony je v horore lepšie, temnejšie ako americký kontinent. Dej sa sem tam vracia na počiatky invázie a vysvetľuje pôvod záhadných sebevrážd. Ale španielsky tvorcovia a herci filmu nedokázali dať dôstojnú kvalitu a nevyužili potenciál. Prvému dielu som dal slabé 3, no teraz to na viac než 2 hviezdy nevidím. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad děj tentokrát sledovat z pohledu záporáka, tedy jednoho z „vyvolených“, kteří mohou nestvůry vidět a po světě se pohybovat bez zakrytých očí, ale naoplátku se stávají členy jakéhosi kultu, který diktuje osvobozovat (odsoudit smrti) co nejvíc přeživších lidí. Aspoň trochu se dostáváme blíž podstatě hrozby, která podle všeho nemá fyzickou formu, nicméně útočí na lidskou psychiku a snaží se s ní účinně manipulovat. Sotva začne být děj dost zajímavý, začne se příliš topit v touze po zadostiučinění, nápravě a jak rychle se rozjel, tak stejně rychle skončil. Podobný námět by si zasloužil delší stopáž a víc obsahové části, než jen jednu misi ve formě cesty na určité místo. Však to jsme už měli v jedničce. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Nuda ....post-apo je nejlepší, když je hned ze startu. Nestalo se a ani 5 minutová panika to nezachránila. Na Maria jsem už alergický, je všude a vypadá to, že ve Španělsku asi nemájí jiné herce.... Celý film se rěší náboženství a pošahaný Mario tomu kraluje. Čekal jsem pořádný boj o přežití, nějaké vysvětlení a místo toho jsme viděli náboženského fanatika a další bláboly ... Doufám, že druhý díl se Sandrou bude lepší a ukážou nám entity, které všechny tak děsí .... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)
  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)

Reklama

Reklama