Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Vergara je skvělá - o tom žádná, nicméně že by mě to tak vtáhlo, jak mi to prezentovali jiní, to zase ne...A nevím, zdali je to tím, že existuje v dnešní době obrovské množství dokumentů či jsem nějak počítala s tím, že to bude větší "masaker". Nicméně - je to fajn, je dobré vidět i někoho jiného než "Pabla" :D a to vlastně ve stejné době :D To je za mě asi právě to nejzajímavější, protože v té době a ještě k tomu žena ;) ()

ER 

všechny recenze uživatele

Zidealizovaná "pohádka" o kmotře, která ve skutečnosti vlastnoručně pozabíjela několik desítek lidí a nepřímo až stovek. Proto i Pablo Escobar prohlásil, že jediný, koho se bál, byla Griselda. V seriálu se nás však tvůrci snaží přesvědčit, že je to díky výřečnosti a chytrosti. Ještě horší je, že pravdivé jsou tady jen 4 věci a)zabila svého manžela b) utekla do USA c) prodávala drogy d) má tři děti. Zbytek je jen pozlátko, kterému mnohý, fakty nepolíbený divák, podlehne. Přesvědčit ho, že Griselda je produktem chlapáckého světa mužů, je v tu chvíli snadné, ale to, že svého syna pojmenovala Corleone, mluví za vše. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já jsem spokojený. Svět drogových dealerů je vděčná filmová tématika a ikdyž jde pořád o to samé, je to pro mě vždy zábava sledovat. Není to sice tak naložený jak Narcos, ale užil jsem si to hezky. Sofia Vergara v roli Kmotry/Narkobaronky je výborná, je tu hezky ukázané,že jako žena to neměla v čistě chlapském byznyse vůbec lehké a spousta lidí s ní chtělo vydrbat, jenže to dopadlo většinou opačně. Z vedlejších postav mi byl nejvíce sympatický Dario a potěšilo větší seznámení s Ochoa Kartelem. Tím, že se seriál odehrává v Miami a né v Kolumbii, to má lehce jiný nádech, ale na šlapky, drogy a vraždy dojde samozřejmě i zde. Nejméně sympatická mi byla linie s detektivy, kde jsem nefandil nikomu. Plusem je i fajnový retro vizuál. Pohodová čtyřka. 75% ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napokon ma to príjemne prekvapilo. Videl som v tom akúsi paralelu, spočiatku bola Griselda ako rozhodný, prefíkaný a hrdý Don Vito Corleone, vo finálnych epizódach to ale bol už vyšinutý a prefetovaný Tony Montana zo Scarface. Samozrejme neporovnávam tieto majstrštyky Coppolu a De Palmu k tomuto seriálu, to naozaj nie. Len tým chcem trochu oceniť snahu vcelku šikovných tvorcov. Vďaka 6 epizódam a nie 10 má seriál veľmi dobrý spád a živé tempo. Hustota atmosféry vyvrcholila na párty, odvtedy sme už tak nejak všetci vedeli, že je Griselda v prdeli. Ja osobne som však o tejto narkobarónke nikdy nepočul, takže som nevedel, ako napokon skončila čo bolo dobre. Obsadenie Sofíe Vergary je pre mňa veľkým otáznikom. Na jednu stranu to bol skvelý marketingový ťah, ale na strane druhej, kto by tejto roztomilej milfke veril, že je to sociopatická masová vrahyňa však? Dej je však svižný, ostatné postavy sú dosť uveriteľné a celkovo sa táto feministická verzia Narcosu vcelku podarila. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Mnoho povyku pro nic, mega hype za to vůbec nestál. Jak to bylo ve skutečnosti do puntíku nevím, ale jde cítit, že se hodně přibarvovalo. Ikdyž je Vergara krásná ženská, tak tady jí ta pleťová maska kape přímo ze ksichtu. I ten frňák má jak Darina Rolincová. Mohla by šňupat rodinné domky:) Poslední dvě epizody pro mě byly vyloženě utrpení. S Narcos to prohrává na celé čáře. ()

Galerie (365)

Zajímavosti (7)

  • V čase 39:28, kdy probíhá párty na lodi, má mezi ostatními kolumbijskými ženami cameo americká pornoherečka Vanna Bardot. (Dr_Virus12)
  • Natáčelo se od 30. ledna do 30. června 2022 a filmování probíhalo v Kalifornii (Los Angeles, Long Beach) a na Floridě (Miami). (fiLLthe3DD)
  • Syn reálné Griseldy Blanco jménem Michael Corleone Blanco (pojmenován byl po postavě z filmu Kmotr, 1972) zažaloval Netflix za zpracování příběhu jeho matky. Michael na téma své rodiny hovoří velice otevřeně a o práva ke zpracování příběhu se dokonce podělil s jinou produkční společností – ta mu však za práva za zfilmování zaplatila, zatímco od Netflixu žádnou finanční kompenzaci neobdržel. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama