Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Campana dostal speciální úkol: vypátrat dceru bohatého průmyslníka, která se ztratila kdesi v Mexiku. Nejde o běžný případ, protože Marie je z těch lidí, kterým krajíc vždy spadne namazaným dolů a které smůla neopouští ani ve spánku. Campanovi má pomoci Perrin, jenž patří mezi ony "vyvolence" stejně jako Marie. Detektiv Campana nechce věřit, že to Perrin nedělá schválně a tak, když se nedívá vymění při jídle solničku za cukřenku a ještě povolí víčko. Perrin si neomylně osolí kávu... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Film založený na takřka geniálním nápadu, kdy se má člověk v podstatě jen díky náhodě dostat na kloub záhadě. Nápad není IMHO tak úplně využitý, ale herecké výkony to vynahrazují. Nejzajímavější částí snímku byla pro mě ta, kdy si Depardieu&Richard své charaktery v podstatě prohodí... ;-) Nápadité, Francisi... ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Po skvělé zábavě s Hořčicí jsme si dali i Kopyto, další ze známých francouzských komedií s Pierrem Richardem. Byli jsme zvědaví na jeho spolupráci s Gérardem Depardieu. Ta se vcelku povedla a opět to byl příjemný večer s fajn komedií. Nicméně se nemůžu ubránit srovnání s Hořčicí, která se mi zdála lepší. V Kopytu se bohužel už objevilo tu a tam hluché místo a ve druhé polovině snímku se smůla hlavního hrdiny už začínala opakovat. Závěrečná scéna byla ale krásně a naivně kouzelná. Kopyto si za fajn večer rozhodně tři nadprůměrné hvězdy zaslouží, stejně jako doporučení pro ostatní. Sám už se těším na další filmy s Pierrem Richardem. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

První ze tří vydařených komediálních spoluprací Richarda, Depardieua a Vebera (který má na kontě i nejlepší belmondovky MUŽ Z ACAPULCA a BEZVA FINTA). S odstupem času už to pro mě není taková pecka jako v pubertě, kdy jsem to sjížděl pořád dokola, ale dvojka ranař Depardieu/smolař Richard nemá chybu a svou opakovanou návštěvou baru, postřelením toho prvního ("TO JE VůL!"), hospitalizovaným řvoucím domorodcem a dalšími nezapomenutelnými smůlovatými gagy stále pobaví. ()

ekomo 

všechny recenze uživatele

Úsměvná komedie při které se skoro v každém okamžiku válíte smíchy nad Richardovou neschpností. Richard a Depardieu jsou právem považováni za jednu z nejlepších hereckých dvojek v dějinách francouzského filmu. Oba herci, Richard ve své nemotornosti a Depardieu ve svém stylu vyjadřování, ze sebe vlastně tímhle filmem udělali dva vyníkající komiky. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Spojení nešikovného úředníka nosícího smůlu a ostříleného drsného detektiva v jeden pátrací tým, je kombinace, která si přímo říká o humorné situace. Sestava Pierre Richard – Depardieu, je sázkou najisto, navíc pod režijní taktovkou Francise Vebera, klasika francouzské komedie. Film přesto nedostál mému očekáváním. Například OTEC A OTEC, je jistě lepším filmem. Nejlepší hláška: „Mám tanec v krvi.“ 67% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Scénu, ve které se Francois Perrin (Pierre Richard) připlazí zmlácený do hotelu a Campana (Gerard Depardieu) volá nosiče zavazadel, se musela točit dvaadvacetkrát, neboť byl Depardieu v té době natolik opilý, že nebyl schopen slova. Francis Veber poté raději natáčení přerušil a následující den Deperdieumu pohrozil, že pokud ještě jednou bude na scéně opilý, natáčení filmu skončí. Gerard Depardieu to vzal na vědomí a od té doby hrál v každém filmu Francise Vebera naprosto střízlivý. (Bernhardiner)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na letisku Orly v Paríži a v meste Acapulco v Mexiku. (dyfur)

Reklama

Reklama