Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nutně potřebuje práci, aby se mohla postarat o dceru. Nastoupí proto do farmaceutického start-upu, kterému se moc nedaří, a zaplete se tam do nebezpečného spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (134)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

slušně šlapající jednohubka, která ovšem přišla s křížkem po funuse a stylizace do jakéhosi farmaceutického Wlka z Wall Street jí spíš ubližuje než pomáhá. Naštěstí je tu ale skvělá Emily Blunt, která to s přehledem táhne i ve slabších momentech. Víc jak na jedno podívání to každopádně není. Na to aby Pain Hustlers opravdu chytli za srdce jsou totiž až moc povrchní a nejdou nijak extra do hloubky. To platí jak o příběhu, tak o postavách, které jsou až na Emily celkem jednorozměrné...70% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Emilka Tupá ukazuje odvrácenou tvář USA, která se s prekariátem nemazlí, když se rozhodovala co s načatou kariérou striptérky/singl matky, tak fentanyl byl jasná volba... Nesmírně důležitý film, který perspektivní zkratkou ukazuje, co stojí za příčinou strašlivé drogové epidemie v USA, která má milióny obětí a dosud neskončila (doporučuji analýzy https://www.youtube.com/watch?v=caFtIPwNDlI&t=1062s a  https://www.youtube.com/watch?v=7QjYN5jYo_o&t=551s). Film samozřejmě herecky dominuje Emily, ale ani Chris Evans se neztratí. Andy Garcia v roli málomluvného "šíleného" vynálezce má charisma i s minimem slov. Chápu, že filmu se vyčítalo, že je plytký a nedostatečně prokresil charaktery, ale motivaci postav zobrazil dovedně, stejně jako šílený USA zdravotní systém. Černý humor přechází někdy do trapnosti, ale také do tragédie. Tohle je možná to hlavní co lidem vadil. Já s tím však žádný problém nemám, míchání žánrů je pro příznivce asijského filmu normální, takže je to nemůže překvapit.  Velice důležitý film vypovídající o současné situaci v USA. Z té země se stává troska, která ruinuje vlastní lidi v masovém měřítku... ()

Reklama

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Dost podobný film jako byl Vlk z Wall Street, akorát tomuto chybí patřičný humor a trocha té celistvosti. Příběh o další akci z prostředí podnikatelů, která byla úplně ne legální. Zaprvé musím pochválit obsazení. Na Emily Blunt se hezky kouká a krásně do filmu zapadá. Andy Garcia v roli miliardáře je taky úchvatnej a místo něj bych si klidně dokázal představit buď Al Pacina nebo i třeba De Nira. Všichni tři totiž mají v kůži tu roli toho miliardářského nebo mafiánského bosse a nemusí se ani do role nějak extra vcítit. Jediný, kdo mi do filmu úplně neseděl byl Chris Evans. V něm totiž pořád vidím pouze Kapitána Ameriku a spíš se mi hodí do akčnějších rolí než je tahle. Ale to je pouze můj subjektivní názor. Druhá věc, kterou musím pochválit je kamera a celkově prostředí. A poslední věc je hudba a soundtrack. Na Vlka z Wall Street to teda rozhodně nemá, ale hodnotím 6,5/10 ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Total democrasy plná neomezených možností. Z nenápadného start-upu vybudujete impérium na závislých pacientech, kteří jsou tradiční bolestí samotné Ameriky. Úspěch brzo přichází, když jedete 90tkou na 80tce a s tím přichází i život jako  na krocaní farmě. Pěkně se vykrmujete dokud nedorazí Den díkůvzdání, jak bylo ve filmu patřičně glosováno. 65% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Dobrý reminder, že už musím dojet Dopesick. Yatesův film by šel určitě strhat za milion věcí (přišel pozdě, je dost povrchní, nabízí jen pohled těch, co to prodávali atd.), na druhou stranu Emily Blunt je tady prostě tak dobrá a sama si pro sebe krade celý film, že mhouřím obě oči i nad tou očividnou a místy polovičatou (i když po stránce tempa pořád funkční) stylizací do Vlka z Wall Street a dávám slabší sedmičku. Na *film Netflixu* dobrý :) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Savannah a Atlante (Georgia, USA) a v štáte Florida (USA). Obdobie natáčania trvalo od 22. augusta do 25. októbra 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Fantastická zvířata mají stopku

Fantastická zvířata mají stopku

27.10.2023

Přestože David Zaslav, nový šéf Warner Bros. Discovery ustavičně tvrdí, že studio nesáhlo na značku Harryho Pottera od konce Relikvií smrti (a i tak si ty uplynulé roky od premiéry trochu plete),… (více)

Reklama

Reklama