Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Báru hledá policie. Schová se do obchodního domu Zlatá labuť. Tím spustí řetězec událostí, které ovlivní osudy mnoha dalších lidí. Je březen roku 1939. Majitelé obchodního domu Kučerovi řeší zásnuby syna, zatímco pianistka Marta zažije jeden z nejhorších večerů svého života... (TV Nova)

Recenze (46)

kameny 

všechny recenze uživatele

dialogy jsou při nejlepším tragické. televize nova si vychovává novou, vlastní hereckou generaci, u které se rozhodně o závratné kvalitě mluvit nedá. česká kinematografie sází na fakt, že umístit příběh do historických kulis, zachrání jakoukoliv slátaninu podprůměrného kamery, směšné režie a ohraného děje. pro průměrného diváka jsou povědomé tváře příjemné, děj jednoduše stravitelný. vztahové linky které už jsou stokrát omleté můžou pro konzumenty nekonečných seriálů můžou působit v kontextu 40. let překvapivě fresh. své diváky, na které je velmi očividně cílen, si určitě najde. o kvalitním seriálu se mluvit nedá, ale to ani nikdo nečekal ()

yarca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluju Vávrův film „Šťastnou cestu". Skvadra top českých hereček v čele s Adinou Mandlovou, Natašou Gollovou, Hanou Vítovou a Jiřinou Štěpničkovou rozehrála herecký koncert, který si nikdy nenechám ujít. A teď koukám na něco, co mi připomíná jiné vztahové seriály. Sice v jiném a možná atraktivnějším hávu (blížící se okupace, židovská otázka, prostředí luxusního obchodního domu), ale pořád je to takové nějaké prázdné... A já tomu sice daň ještě šanci, ale teď si jdu pustit Vávrovu „Šťastnou cestu". ()

Reklama

JenTR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je to vizuálně hezké, jsou tu některé neokoukané tváře, celkem příjemné zpestření je ta mrcha, sestra majitele.  Ovšem tím to dobré končí. Mluví tu dnešní mluvou a stejně tak se i chovají. Drzost hlavní hrdinky a její emancipovanost bije do očí, je to mimo mísu. Příběh uvidíme jak se teprve rozvine, ale nechápu, proč se to rovnou nejmenuje Bílá labuť, když je to TEN obchoďák. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Něco je fajn, ale hrozně se mi do hlavní role nehodí Marta Dancingerová, které tu provorepublikovou postavu ani na minutu nevěřím. A ot není o tom, že by mi vadila obecně, třeba v Kukačkách se mi líbí. Jen tohle je nějak mimo mísu. Zato se mi líbí Kristýna Ryška, pochopitelně paní Kolářová a pan Kostka. A Roman Vojtek... proč? Resp. proč ty aranže jsou tak pitomé? To tam nemohli dát někoho jako Ondřej Havelka? Jsem tak podivně rozpolcená, nevím, jestli se mi to líbí nebo ne. Tak dám další díl a uvidíme. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno