Reklama

Reklama

Extraktoři

(seriál)
  • angličtina Extractors (festivalový název) (více)
všechny plakáty
Trailer
Česko, 2023, 6 h (Minutáž: 60 min)

Hrají:

Pavla Gajdošíková, Jakub Štáfek, Jan Révai, Ján Koleník, Jitka Schneiderová, Sofie Anna Švehlíková, Gabriela Heclová, Michaela Petřeková, Jiří Štrébl (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Čerstvě vytvořený tým české zpravodajské služby má za úkol pomáhat Čechům, kteří se v zahraničí ocitli v nouzi. Potřebují k tomu nejen špičkový výcvik a fyzickou kondici, ale i jazykové znalosti, kulturní a politický přehled, bystrý úsudek, schopnost rychle se rozhodovat. (Voyo)

Recenze uživatele Solverino k tomuto seriálu (2)

Únos (2023) (E01) 

Tak to je krásná přehlídka totálního amatérismu... a otřesných hereckých (ne)výkonů, např. "plukovnice" Gajdošíková, to je utrpení na ní koukat. A pokud by to jen částečně mělo odpovídat realitě, tak je UZSI plná totálních amatérů... děsivé, ale ani by mě to nepřekvapilo. Taky celkem nechápu, proč se tak řeší katarský princ (v seriálu ZOO, pardon Extraktoři), když za ním chodili ty neplnoleté cikánky sami a za peníze. Možná lepší, že ho pak nechali odletět do vlasti, stejně by to důkazně neunesli a u soudu by z toho byla pouze blamáž a mezinárodní ostuda. Ach jo, Kmenta, to je kapitola sama o sobě, "investigativní" novinář... no spíš taková drbna, které vždycky hodili pár stejně profláknutých drobků... ()

Tým (2023) (E02) 

Ha ha ha, tak jako parodie na "špionážní" thrillery docela dobrý... např. dva "operativci" pohybující se v oblasti bez znalostí jakéhokoliv místního jazyku, domlouvající se čeglištinou na úrovni amatéra-absolventa prvních šesti lekcí... samozřejmě musí husto-kruto-přísně hláškovat při každé příležitosti... např. Révai v tlustejch brejlích pobíhající v noci se samopalem a nenabitou baterkou... to jsem se fakt nasmál. Čekám kdy v seriálu objeví někdo z jiného seriálu, třeba Burešová ze ZOO (např. jako trhovkyně) nebo třeba Klus (např. jako americká spojka CIA). Pak to bude ten nejhustější seriál všech dob! ()

Reklama

Reklama