Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Psychiatrička chce za každou cenu ochránit mladou pacientku, která utekla ze záhadné sekty. Vezme ji proto k sobě, ale ohrozí tím svoji rodinu i vlastní život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Tunri 

všechny recenze uživatele

Skvělá Emily Deschanel, to je důvod, proč jsem si to pustila. Téma vypadalo slibně, ukázka skvělá. Ale víc než horor je to spíš mysteriózní teenage série nadupaná multikulti LGBT Netflixovou politikou. Hororové prvky tam jsou tam dodané uměle jen aby tam byly, nevytváří příběh. Random tam přelétají vrány s doprovodným hudebním efektem a to je ten jejich horor. Obecně bych řekla, že je to dělané spíš pro woke teenage publikum. Kéž by se dalo dát víc usilí do vytvoření peckového napínavého příběhu s výsledkem na prvním místě (jako se to dělávalo kdysi), než za každou cenu dělat průměrný scénář a obsazení tak, aby se v tom našel každej a mohlo se zaměstnat co nejvíce herců. Škoda. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Mae uteče z kultu uctívačů satana aby neskončila jako Hus, po několika peripetiích se dostane do rodiny doktory Suzanne, která jí chce jednak ochránit a jednak si do Mae promítne sama sebe, jelikož si něčím podobným (útěk, týrání) sama prošla. Začne tedy tak trochu pátrat na vlastní pěst a kašlat na rodinu. Příběh Ďábla v Ohiu nemá prakticky čím překvapit, nicméně měl potenciál být zábavnou hororovou jednohubkou s divácky vděčným tématem. Netflix tuhle šanci ale bohužel promarnil a ať se Emily Deschanel snaží seč její postavě diplom stačí (a nejednou připomene Kůstku) osm dílů to prostě neutáhne. Tím spíš, že kolem ďábelského kultu se víceméně jen krouží a žádného hlubšího vhledu se nedočkáme. Mnohem víc by DIO slušel dvouhodinový celovečerák a o nic zásadního bychom nepřišli...60% ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý seriál, jehož hlavním a za mne asi jediným problémem je, že je cílený spíše na mládež, Tudíž hororové scény nejsou vůbec hororové, mysteriózní je velmi opatrně a spousta teen vaty nikoho nad 16 let nemůže zajímat.  Herecky zvládnuté na výbornou, atmosféra rodinného rozkladu působivá a konečné rozuzlení nápadité.  Kdyby tvůrci vynechali množství zcela zbytečných scén ze školy a naopak více pracovali s tématem kultu, zkrátili to o jeden až dva díly, mohlo jít o seriál roku. I tak rozhodně nejsem zklamaná a doufám, že tentokrát bude další řada. Za mne 65%. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Neznámemu vodičovi vbehne do cesty mladé dievča, ktoré má na chrbte vyrezaný zvláštny symbol. Po príchode do nemocnice sa jej ujme miestna psychiatrička Suzanne. Postupne vychádza najavo, že dievča patrilo k tajomnému kultu sídliacemu v Ohiu. Ten ju ale nenechá len tak odísť a Suzanne dostane svoju rodinu do problémov. - Dosť mi to štruktúrou pripomína minuloročný seriál Yellowjackets. Tiež tu je na začiatku načrtnutá určitá hororová téma a divák čaká, že tu bude diabolský kult naháňať dievča, ktoré z neho utieklo, ale nakoniec sa z toho vykluje seriál, ktorý vyzerá úplne inak. Nie je to vôbec zlé. Postavy sú sympatické, postava Mae a kult, z ktorého utiekla sú dostatočne tajomné a írska mytológia v hororoch nikdy nesklame. Naviac je tu po celý čas cítiť, že sa okolo projektu pohybovalo viacero žien a je to výrazne odlišné. Hlavne sa dej zameriava skôr na psychologickú stránku, než na vyššiu mieru brutality, ktorú si predovšetkým záver v centre kultu doslova pýtal. Totálne hlúpu linku so sestrou, ktorú omrzí vzťah s najkrajším chalanom na škole a uprednostní radšej čiernu lesbu, si tvorcovia mohli odpustiť, ale to by nebol Netflix, že jo. Druhú sériu to podla mňa velmi nepotrebuje, ale keby vznikla, rád si ju pozriem. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ako liek na "zaspávanie" výborná vec. Ako hororová séria o sekte, ktorá by mala diváka ASPOŇ OBČAS dostať do stavu mizérie, je absolútnym, réžijno scenáristickým FOPÁ. Nie, toto s horor žánrom nemá nič spoločné a je kurva zas ostuda, že má niekto odvahu niečo takéto doň zaradiť, len kvôli akému si nadhodu návnady na sledovanie. ()

Galerie (172)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě čte Suzanne (Emily Deschanel) fiktivní knihu „The Cult Of The Cult“ od spisovatelky Pamely Hawkins. Na přebalu knihy jsou vrazi Zodiac, David Berkowitz a Jim Jones. (Kejf.)

Reklama

Reklama