Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

V 50. letech je společnost přesvědčená, že žena patří do domácnosti, a zavrhne tak sen Elizabeth Zottové být vědkyní. Ta tedy přijme práci v televizním pořadu o vaření a začne národu přehlížených hospodyněk předávat mnohem více než jen recepty. (Apple TV+)

Diskuze

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Sidie

Hele ty rozumbrado, nikdo tady neoslovuje ženy "píča" a ani je nemlátí. Pleteš si ženu a Brie Larson. Brie Larson není ani člověk. Natož žena.

Nicméně když napíšeš urážky jako je "incel" nebo "boomer", je jasné, že se cítíš z negativních emocí k ní vyjádřených nesví/nesvá, protože jsi nejspíše to samé co Brie Larson, jen ještě více neužitečný/á a méně známý/á.

Sidie

Sidie (hodnocení, recenze)

Tady koukám je nějaký sraz incelů a zapšklých boomerů. Miluju, jak je za klávesnicí každý hrdina, který oslovuje ženy "píča" a mlátil by je "až by chytaly druhou o zeď". 🤢 A aby to bylo fér, nesmíme zapomenout ani na ponižování mužů, hlavně těch mladších a úspěšnějších, ti by zase měli pelášit na vojnu. :D

Doporučila bych někdy vylézt z ulity, ta zatrpklost z vás stříká na všechny strany. Adoptujte třeba pejska nebo nevím.

na příspěvěk reagoval SeTTi, cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

SeTTi

No tak to si ta hispánská židule naběhla. I když Larsonová je zatím top wokepiča, k ní se bude muset Zeglerka ještě dopracovat.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

cernakus

Ona jí ale ta Sněhurka jen odhalila ve skutečné podobě. Už se dohledalo několik jejich vyjádření z minulosti v podobném duchu. Tady je problém v tom, co si o sobě ta "nová" vlna hereček myslí. Nic nedokázali nebo mají jeden, dva větší projekty a hned se snaží změnit myšlení lidí ve prospěch své agendy. Stará generace herců (a hereček) ale dělala pouze své řemeslo a jen když už byli opravdu ale opravdu zajetí, tak bojovali za Afriku, AIDS atd. Navíc toho asi i měli i víc pod čepicí, protože se v médiích před premiérou dokázali vyjadřovat takticky a hlavně ku prospěchu daného snímku (poduk v hraní v něm nebyli přinuceni). Stačí se podívat i na Gal Gadot v tom rozhovoru, když tu slepici slyšela pronášet woke nesmysly. Hned jí docvaklo, že bude problém. A podobně se tvářili i herci při rozhovorech u Cap. Marvel, kde woke kravoviny řešila tahle.

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

landsman , SeTTi

landsman:

Z filmového hlediska je to nuda. Ovšem hlavní piča umí jen jednu pózu ve všech svých filmech a tady ji "hraje" (ona nehraje, ona taková je ve skutečnosti) taky. Pokud se na tu pózu umíš naladit, tak asi ok, sice to většinou u kluka znamená, že ho doktor tahal z mámy za pindíka a trochu se to nepovedlo, ale budiž, i takoví mezi námi jsou. Ale pokud jsi normální chlap, tak pro takovou piču máš v repertoáru jedinou reakci - "facku takovou, až druhou chytne o zeď". Je to fakt o ní samotné, proč projekty s její účastí vyvolávají tyhle emoce.

Setti:

Rachel je alespoň rozkošné zlatíčko, když tedy není piča. Možná, že po té bouři kterou její nafrněnost ohledně sněhurky způsobila, dospěje a bude trochu normální. Přecejenom je jí 22 let, to většině pipek mozek teprve dozrává (a u kluků co si neprošli vojnou to je ještě mnohem později, to aby si honiči nemysleli, že jsou lepší než mastičkářky), ovšem Larsonová je už plně dospělá arcipíča s ukončeným mentálním vývojem. Tam je to už sázka na jistotu.

na příspěvěk reagoval SeTTi

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

landsman

Brie Larson? Ta byla donedávna největší *** v Hollywoodu. Její jediné štěstí je existence Rachel Zegler, která po ní převzala štafetu.

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

První a zároveň poslední díl za mnou. Piča nezklamala, bylo to hlavně kvůli ní utrpení. Dávám sledovačku a až se odemkne celkové hodnocení, jeden odpad to má jistý.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Ha seriál zabitý už jen obsazením nafoukané woke hlupačky :)

Reklama

Reklama