Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

verbal 

všechny recenze uživatele

Seroš, který se moc snaží předstírat, že je chytřejší než ve skutečnosti. Solidně nihilistický a pohodový Stáník Tůči se tu od počátku tváří jako zdivočelý Šerlok, co právě sežral Šalamounovo hovno, až jeden celou hrací dobu s otevřenou lebeční dutinou napjatě čeká, co za genialita se z toho nakonec vysvrbí. Zapínám bojler!!!, taxi na chvíli vypíchněte oči, protože naprudko prozradím, že žádná, a jediné svrbění, které z toho máte, je v pravačce, jíž bytostně toužíte vši silou napálit do xichtu Doly Studnovou. Ta totiž ztělesnila naprosto vše, co lze xmrti nenávidět na zaslouženě osamělých, sebevědomě zfeminizovaných a kulturně i morálně patoukotvených Angličankách za zenitem a vystřihla snad tu nejodpornější, nejafektovanější a nejpřechytřelejší velkobritskou velepiču, jaká kdy brázdila celuloid! Ovšem jinak je Vnitřňák veskrze svižná, zábavná, hravá a originální černotumorná, absurdní psychotaškařice, založená na komunikačních poruchách, kterou bonusově posiluje famózní kreace sympatického dobrosera Davida Nájemníka. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako celok nakoniec za štyri. Aj za pomoci pôsobenia oxidu uhličitého. V podstate filozofická moralitka, či oveľa presnejšie amoralitka, o tom, že aj vrah je človek, pretože človek je vrah. A každý má svoj slabší, či horší deň. Nečakajte však extrémne zvraty, ako to už pri podobných britských detektívkach býva, ale iba si užívajte hercov a rozhodnutia ich postáv, ktoré všetko len zhoršujú. Samozrejme okrem jedného chlapíka čakajúceho v cele smrti na poslednú injekciu. Ten uvažuje zo všetkých najchladnejšie a najlogickejšie a nebudem sa čudovať, ak sa to v deň popravy nejako pokazí a tým pádom sa dočkáme aj ďalšej série. ()

Reklama

mata77 

všechny recenze uživatele

Nenápadný a až kriminálny seriál, ktorý predvádza divadelné scénky medzi postavami a tieto sa väčšinou odohrávajú v miestnostiach, byte, či v aute. Prevedením a dramaturgiou mi seriál pripomína klasickú BBC tvorbu, na ktorej samozrejme nie je nič zlé. Je to stará dobrá herecká škola a je celkom príjemné si pozrieť seriál vcelku nenáročný na premýšľanie. V každej epizóde sa doteraz vždy odohralo niečo zaujímavé, že som si pozrela aj ďalší diel. Chválim hlavne herecké výkony, reálnosť scenáru a či by sa takéto niečo mohlo aj stať, je na diskusii. 75% ()

Zuzato 

všechny recenze uživatele

Nachytal jsem se, mělo mě varovat prvních 5 minut + to, že je to Netflix, ale říkal jsem si 78 %. Čekal jsem zlepšení. Ano to bylo horší a horší. Prostě kombinace progresivního feminismu (najděte jednu pozitivní mužskou postavu) a dětinských chyb v logice. Navíc novinářka a oběť jsou napsány mizerně. Jejich chování a motivace... Nebudu spoilovat. Poslední díl a půl dokoukán z nutnosti.  Dvě hvězdy za dějovou linii Tucciho. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Typická Moffatova šmelařina, kde se tvoří zbytečné záhady a komplikace jen proto, že postavy nemůžou odolat mluvení v hádankách, a Moffat se pokouší napsat dalšího génia, aniž by sám byl génius. Vlastně si to víc užívám teď, když je cool na něj nadávat, než když jsem trpěl nad tím, jak lidi adorují Sherlocka. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama