Reklama

Reklama

Lust for a Vampire

  • USA Lust for a Vampire (více)
Trailer

Obsahy(1)

V 19. století v Rakousku se vzkříšená dcera z upírské šlechtické rodiny přihlásí na exkluzivní dívčí školu, kde by si ráda pochutnala na čerstvé krvi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Opäť veľmi precízne, krásne a po britsky uhladene spracovaný Hammer, aj keď vykúkajú rohy v podobe decentného t&a a trochu tej krvi. Taliansko alebo Španielsko to už v tej dobe bralo odvážnejšie, ale o tom to nie je. Krásne exteriéry i interiéry, škola plná nádherných žien a zaujímavo spracovaná Carmilla. Film stále má svoje čaro a atmosféru. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Carmilla se vrací a s ní i nová chuť po krvi. Každých 40 let znovu povstane ze zatuchlého hrobu a čas se právě naplnil. Úvodní obřad vzkříšení je velmi působivý a ukazuje i dnes, jak s málem lze vytvořit patřičnou atmosféru. Standardní kulisy hammerovského hradu připomenou, že fanoušek těchto horrorů je opět doma. Mircalla (Carmilla) tentokrát příliš nerozlišuje, zda se zakousne do ženy či muže, přesto i zde se půvabná ženská nahota objeví. Stejně jako v předchozím filmu, i zde jde spíše o drama až thriller, než prvoplánový horror, což však vůbec nevadí. Mezi scénami v dívčí škole a pátráním po zmizelé dívce se objeví klasické záběry s mlhou, nejkrásnější je ten, kdy Mircalla odchází od jedné ze svých obětí a jakoby se vznáší na mlžném koberci dál a dál mezi temné pokroucené stromy. Milý film na ponuré večery, kdy vichr rozráží okna a zhasíná svíce... ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar z Vampire Lovers. Úvod je síce bohovský, hneď na začiatku totiž máme rituálnu vraždu, upírov a zmŕtvychvstanie Carmilly. A to všetko v úžasne atmosferickom hradne Karnsteinovcov. Bohužiaľ potom nasleduje nemastný neslaný príbeh, ktorý varí z vody a nezachráni to ani bohatá zvieracia ríša bobrov a kôz na čele s krásnou modroočkou Yutte Stensgaard. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Gotický začátek slibuje trochu něco jiného než se divákovi nakonec dostane. Podobně jako v prvním díle opět nejsou dodržována některá upírská paradigmata a opět nám tu vampýři vesele pobíhají na denním světle a česnek nám tu taky nezavoní. Jen kůl a kříž zůstávají. Lesbická tématika první části tu sice opět nechybí, ale první housle tu hraje heterosexuální vztah a za sebe musím říct, že se mi Podivná láska opravdu líbila, a to i přesto že lehce pidlovoká  Yutte Stensgaard v hlavní roli Mircally/Carmilly Karnsteinové nebyla žádná výhra v loterii.  Výborné je finále, byť nedává moc smysl a krásné jsou tu pochopitelně opět ženy a příjemně vkusná lehká erotika. Tři vášnivé polibky a její rty cítím na krku... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Prostřední a zároveň nejslabší část karnsteinovské trilogie (první jsou Vampire Lovers, poslední pak Twins of Evil). Rozhodně za to může ta přeslazená romantika, v níž se hlavní borec zamilunkuje do svojí studentky - upírky Mircally, a která citelně narušuje tu klasickou atmosféru Hammeru. Přitom se tu dočkáte jednoho povedeného probodnutí padajícím trámem a dech beroucí přehlídky krásných koziček v prvních dvaceti minutách. Slabá trojčička. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama