Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý absolvent vysoké školy Brantley Foster se vydává z rodného Kansasu do New Yorku za prací. Jenže firma, u které měl nastoupit, právě zkrachovala. Ať se snaží jakkoli, stále nemůže na žádnou slušnou práci narazit, a tak mu nezbývá než se obrátit na svého hodně vzdáleného strýčka Howarda Prescotta, který řídí gigantickou korporaci. Ten ho zaměstná jako poslíčka v dopisovém oddělení, což ale není práce podle Brantleyho představ. Když se naskytne příležitost, obsadí prázdnou kancelář a začne se vydávat za nového manažera Carltona Whitfielda. Znamená to stíhat roznášku pošty i porady vedení, převlékat se několikrát za den a vyhýbat se Prescottovi i šéfovi dopisního oddělení. Brantley obě práce bez problémů zvládá, ale je překvapen, že jeho manažerské nápady nejsou vždy vítány. Komplikují totiž snahy některých kolegů přivést podnik ke krachu a umožnit jeho převzetí konkurencí. Velký problém nastane, když je Brantley a zároveň i Carlton pozván na víkendové setkání v sídle Prescottových. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

worm14 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie s M. J. Foxem. Zaručená zápletka. Mlady muž z vidlákova přichází poprvé do velkého města, přičemž chce udělat kariéru a navíc ještě sbalit holku z trochu vyššího patra. Pak už začíná čistá komedie. Pošťák, který se zároveň vydává za ředitele. Vzniká řádka absurdních až úsměvných situací. No a celkově je to taková pěkná moderní pohádka. Každopádně je to klasika, která ukazuje zlatá 80tá léta vplném lesku. Navíc dobová hudba k tomu, což taky stojí zato. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Standardní osmdesátková záležitost, která dnešním divákům maximálně připomene fakt, že svět byl kdysi mnohem jednodušší a že Michael J. Fox byl tehdy strašně moc populární. Film samotný vidím spíše nadhodnocený. O třaskavou komedii se rozhodně nejedná a že se tetička touží vyspat se svým vzdáleným synovcem? 60% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to vlastne muzska obdoba filmu Working Girl. Working Girl vzniklo o rok neskor a pravdepodobne sa inspirovali týmto filmom, ale ustrednu zapletku ropracovali ovela lepsie a zabavnejsie. v Secret of My Succe$s si prilis velku namahu nedali a je skoda, ze cast v ktorej Michael J. Fox zije dvojím zivotom poriadne nerozpracovali. Takisto romanticka linia je len priemerna a Helen Slater naviac dost nesympaticka. Asi najvtipnejsie sceny su tie medzi Michael J. Foxom a jeho tetou. Dakedy sa mi tento film pacil ovela viac, ale dnes mi to uz pripada ako priemerna komedia, ktoru drzi nad vodou hlavne sympatak Michael J. Fox. 6/10. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělá komedie, která mi dlouhá léta unikala a to byla velká škoda, protože tady i ty nejbláznivější a nadsazené situace jsou uvěřitelné a k popukání především díky úžasnému herci Michaelovi J. Foxovi. V tomto filmu jsou některé momenty tak vygradované (např. scéna v bazénu alá čelisti), že už to lépe snad ani nešlo. Škoda, že takové komedie se už dnes netočí. A proč jsem tedy nedal pět? Snad kvůli Helen Slater, která mi k Michaelovi opravdu, ale opravdu nesedla. ()

predators 

všechny recenze uživatele

M. J. Fox opět nezklamal a dokázal pobavit. To se ovšem nedá říct o zbylých postavách, které humornou stránku moc nezvládaly. Navíc, dost nesympaticky na mě působila právě ona dvojice Foxe a H. Slater. Natahování nepodstatných úseků ještě více umocnilo mé průměrné hodnocení. Jak říkám, tady to padá a stoupá s Foxem... :-) 60% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (14)

  • Bozkávacie scény medzi Michael J. Foxom a Helen Slaterovou museli byť pripravované "aj výškovo", pretože Fox bol omnoho menší ako jeho herecká kolegyňa. (Peter-1307)
  • Ve filmu je mj. použita hudba od švýcarského elektronického dua Yello, konkrétně skladba „Oh Yeah“ (1985), (Frontie)
  • Když je Brantley Foster (Michael J. Fox) pošťákem, nosí sako v kufru a a kravatu kolem hlavy jako čelenku. Jenže jeden den má ráno čelenku modrou a za pár minut má oblečené sako a kravatu žlutou. (jujec)

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Reklama

Reklama