Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nelineárně vysílaný seriál, jehož pořadí epizod má každý uživatel Netflixu rozdílný.
Geniální zločinec a jeho parťáci se chystají ukrást sedm miliard dolarů. Tenhle velkolepý a do detailu propracovaný plán ale ohrozí zrada, hamižnost i ďábelské intriky. (Netflix)

Recenze uživatele Rocky88 k tomuto seriálu (7)

Kaleidoskop (2023) 

Slibný koncept, leč nevyužitý, ba dokonce kontraproduktivní. U některých epizod vyloženě vadí nechronologické přehrávání, u jiných zase ne. Nicméně všechny epky prozradí vše, co se odehraje v poslední epizodě. Žádné nečekané překvapení, žádná nečekaná reakce nějaké z postav. Nic. Hrozně chybí napětí, celé to má pouze "Hm efekt". Škoda. ()

Žlutá (2023) (E01) 

Viděno jako první díl. Zatím ničím objevný heist, vykradení obchodu s diamanty hodně zjednodušené, snad to nebude takto zkratkovité i nadále. ()

Zelená (2023) (E02) 

Viděno jako pátá epizoda. Tahle o útěku z vězení funguje i samostatně, na druhou stranu nemá na vývoj žádný vliv. Pouze ukazuje, jak spolu Ray a ten kudrnatej běloch (pozor, rasismus!) vycházeli v minulosti. ()

Modrá (2023) (E03) 

Viděno jako třetí epizoda. Stále ničím nepřekvapující zápletka, nahodilé přehrávání dílů hodnotím po třech epizodách jako nevhodné/nefungující, absolutně ztrácím zájem. Je to jako byste si náhodně pouštěli díly jakéhokoliv sériálu - nesmyslné, ničící seriál. Tento navíc nemá co nabídnout. Jestli to dokoukám, bude to pro tvůrce důvod slavit. ()

Oranžová (2023) (E04) 

Viděno jako čtvrtý díl. Nebýt nové informace o Avě, šel bych asi na 1 hvězdu, protože pozadí motivace agentky ex-závislačky je absolutně nezajímavé. Náhodně přehrávání epizod stále hodnotím jako naprosto kontraproduktivní. ()

Fialová (2023) (E05) 

Viděno jako šestá epizoda. Opět poutavé, jen s pár chybami. Jako například že jen vizuálně vysvětluje nevraživost dvou hlavních antagonistů (24 let před loupeží). Nic esenciálního, ale epizoda sama o sobě obstojí. ()

Růžová (2023) (E07) 

Viděno jako druhý díl. Nejsem přesvědčen, že nahodilé přehrávání dílů je dobrý nápad. V tomto případě jsou mi postavy stále ukradené, tématem loupeže stále nepřidává nic originálního, takže koukám spíš ze zvědavosti. ()

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama