Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Otec prověří hranice bezpodmínečné lásky, když zjistí, že jeho dospívající syn možná plánuje nepředstavitelný zločin. (HBO Max)

Recenze (2)

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten svet je mi našťastie strašne vzdialený, takže mi to nebrnkalo na podobné struny, ako možno Američanom. Ale štýl je fajn a páši sa mi epizódnosť, 45 minútové samostatné filmy sa dnes už nerobia, tak si to môžem v rámci jedného žánru užiť takto. ()

Mlle 

všechny recenze uživatele

Seriál navazuje na vynikající britský Accused z roku 2010 a využívá podobného schématu. V něm se měl tehdy divák rozhodout, zda si obviněný, kterému podle práva přísluší jasně kodifikovaný trest, svůj trest také morálně zaslouží. Původní britský seriál nabídl kontroverzní případy, o nichž šlo dlouze diskutovat. Váhavé kyvadlo morálky spravedlnosti vzaté do vlastních rukou, ztracených existencí nebo lidí zahnaných do kouta profesně podpořili vynikající britští herci. Pilot nového seriálu se ale propadá hned na začátku – neumí ani vykonstruovat příběh, který by kontroverzi vůbec obsahoval. Odsouzený je souzen za něco, co jednoznačně nespáchal. A herci se taky dvakrát nepřetrhnou… ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama