Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (391)

kajas 

všechny recenze uživatele

Zvědavost je hrozná věc. Byla jsem prostě tak zvědavá, jaký projekt se Kazma Kazmitch rozhodl prezentovat na filmovém plátně, že jsem si o víkendu koupila lístek do kina a podpořila tak jeho spanilou jízdu (290 000 diváků za premiérový víkend). Nebývalý komerční úspěch a masivní marketingová kampaň rozdělila český národ na dvě poloviny. Řadím se k těm smířlivějším divákům. Protože je Kazma opravdu špatný herec, předpokládám, že i v reálném životě se jedná o docela velkého egomaniaka, se kterým bych se kamarádit nechtěla. Nedá se mu ale upřít schopnost obklopit se produkčně a marketingově velice schopnými lidmi. Kazmův film je technicky dobře zvládnutý, ale škodí mu "přepínání" mezi klasickou epizodou One Man Show a fiktivním příběhem, který není zrovna moc uvěřitelný. No, nadále jsem zvědavá, co se z toho za pár týdnů nebo měsíců vyvine. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Zase bych to s tím hodnocením nepřeháněl. Je to prostě další kazmovinka (akorát na plátně), jejíž děj je z větší části o tom, co se dělo s tím zakopaným autem s penězi. Kazmův snímek se snaží o filmový nádech, ale ve většině filmu to za mě nefungovalo. Nejsilnější byl pro mě začátek a konec filmu, prostřední výplň je prostě uměle nahraná vycpávka, aby to mělo ten filmový nádech. Marketingově skvěle zvládnutá práce - kina budou plná i na dopolední projekce, avšak žádná filmová revoluce, jak se v reklamách hlásalo, se ani náhodou nekoná. Kolik tahle bublina vydělá chechtáků nikdo z nás ani netuší, ale po této stránce musím Kazmovi a jeho týmu smeknout klobouček. Film který Vás zabaví? - Ano. Ale bude na něj za půl roku někdo vzpomínat? - Spíš ne. Zkrátka už to nemělo ten kvalitní "vibe" těch starých OMS jako bylo Prostřeno, hokej v Rusku nebo Yes man. No nic, tak kartičky do ručky, a za pár měsíců se uvidíme u další Onemanshow, kde se (ne)dozvíme kdo (ne)vyhrál novou Kazmovu hádanku. Jen doufám, že už to bude na Streamu a ne v kině. Tam to totiž Kazmovi sluší víc, avšak ostudu neudělal. Jen nasr*l pár závistivých lidí na sítích a vydělal na tom opět balík. 4,5/10. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po tak obrovské mediální masáži jsem se na to musel podívat, když už to dorazilo na Netflix. Nakonec to možná bylo trochu lepší, než jsem čekal. Jak už mnoho lidí zmiňovalo, když si člověk odmyslí Kazmovy "herecké" schopnosti, zbyde tam krom toho heistu jen omluvný dopis jeho bývalé přítelkyni. Nápad je to určitě originální, ale stačí to? Potřebujeme tohle vidět? (někteří blázni i v kině) Zaslouží si tak obrovský mediální prostor pro svou "hru"? Když pak peníze stejně vyhází z vrtulníku. Nevím no... Každopádně oceňuju pokus o české Dannyho parťáky, případně pár vtipných momentů. Určitě to stojí za diskuzi. Celkem čumím, kolik času mu to zabralo a že se mu do toho vloudilo hned několik překážek. Jen mi vadí ta jeho nekonečná snaha o "charitu." Ale to už k té show prostě patří. Na české poměry je to pořád originální počin. "Budu tě vláčet za dodávkou!" ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem film provokativnejsi a rebelstejsi. Jsou to takovi beckovi Danyho partaci. Kazma Kazmich si s publikem hraje jako kocka s mysi.  A neni dobry herec. Originalni zapletku tu nenajdete. Snad jen krome smysleneho nataceni valecneho dramatu Tajny prikop.  Je tu velka vyprava, ktera se povetsinou hodne nadre. A modni zcizovani s mnozstvim vysvetlivek. Do kina je dobre si vzit tuzku a papir. Libyly se mi nezname herecke tvare. ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Vlastně se to moc neliší od toho, jak vypadala Onemanshow dosud. Vše, co to má navíc, je strašná slabota - pokus o příběh, stupidní dialogy, pokus o hraní (a to platí nejen pro Kazmu). Celý film je pak skutečně milostným dopisem holce, která se má díky filmu dozvědět, že to celé bylo trochu jinak. Příběh je ale fakt strašný (chlapík mě vydírá, protože jeho žena pracovala na Primě, když jsem udělal Prostřeno) a je dost poznat, že je šitý horkou jehlou - viz Kazmovo "tady máte 3 knížky o tom, jak se píše scénář a vy si to do rána přečtěte, protože zítra začínáme". Že ho hodnocení filmu překvapilo a zklamalo jen dosvědčuje, jak o filmu neví vůbec nic a fakt to neumí, a že bez Kruga to nepůjde. Nic než jen megalomanské gesto Andree, které jsme my všichni zaplatili svým zhlédnutím - a i těch bájných 22 mega je z našich kapes, ne že ne. Asi 3x mne pobavila nějaká hláška, za to jedna hvězda. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Bohužel nešťastnou událostí zemřel člen štábu Jakub Jánovec, kterému byl věnován krátký nekrolog na konci filmu. Jeho rodině byla věnována část výdělku filmu. (Nalien)
  • Náklady na film se podle producentů vyšplhaly na astronomických 72 milionů korun. (Gamar)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama