Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

campix 

všechny recenze uživatele

Kazma v zajetí svých triků. Já už ani nevím, co chce touhle věcí dokázat. Ano kapsu si na méně bystrých namastil, ale nemá to vůbec co nabídnout, nemá to přesah a ten bulshit, který tu prezentuje mu snad nikdo nemůže věřit. Tak nějak jsem sice chtěl vidět, o co jde. Nicméně naprostá ztráta času a soudnosti. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Zase bych to s tím hodnocením nepřeháněl. Je to prostě další kazmovinka (akorát na plátně), jejíž děj je z větší části o tom, co se dělo s tím zakopaným autem s penězi. Kazmův snímek se snaží o filmový nádech, ale ve většině filmu to za mě nefungovalo. Nejsilnější byl pro mě začátek a konec filmu, prostřední výplň je prostě uměle nahraná vycpávka, aby to mělo ten filmový nádech. Marketingově skvěle zvládnutá práce - kina budou plná i na dopolední projekce, avšak žádná filmová revoluce, jak se v reklamách hlásalo, se ani náhodou nekoná. Kolik tahle bublina vydělá chechtáků nikdo z nás ani netuší, ale po této stránce musím Kazmovi a jeho týmu smeknout klobouček. Film který Vás zabaví? - Ano. Ale bude na něj za půl roku někdo vzpomínat? - Spíš ne. Zkrátka už to nemělo ten kvalitní "vibe" těch starých OMS jako bylo Prostřeno, hokej v Rusku nebo Yes man. No nic, tak kartičky do ručky, a za pár měsíců se uvidíme u další Onemanshow, kde se (ne)dozvíme kdo (ne)vyhrál novou Kazmovu hádanku. Jen doufám, že už to bude na Streamu a ne v kině. Tam to totiž Kazmovi sluší víc, avšak ostudu neudělal. Jen nasr*l pár závistivých lidí na sítích a vydělal na tom opět balík. 4,5/10. ()

Reklama

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Tak kde jenom začít...Kazmu jsem nikdy nijak moc nesledoval, jenom jsem vždycky registroval ty největší akce jako bylo zakopané auto, trezor a nebo prostřeno. Kazma je prostě showman, který má všechno dokonale promyšlené a vždycky z toho ranec vydělá. Umí dělat dobrej marketing, aby se to vyplatilo jemu, tak divákům. A tomu odpovídá i tenhle film. Po dokoukání si kladu pomalu víc otázek než předtím. Měl to být dokument o tom jak zakopal svoje auto a přišel ke 30 milionům? Je to celé dárek pro jeho ex přítelkyni Andreu Kalousovou? Nebo to je pouze návod na to, jak přijít na desetimístné heslo k trezoru a právě zmíněným 30 milionům? Kazma umí zkrátka podávat informace v heslech a umít být tajemný, takže si z toho každý divák vezme svoje. Sám Kazma, i ve filmu bylo několikrát řečeno, že chce propojit filmové plátno s realitou, u toho pobláznit pár lidí a vydělat spoustu prachů. A jemu se to povedlo. Tenhle film je prostě jeden velký otazník, který nikdo nikdy nerozluští a řešení a co za tím skutečně stojí zná pouze samotný Kazma. 5,5/10 ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Ten koncept je v podstatě geniální. Kazma do mrtě využil svého mediálního postavení a uštědřil všem producentům lekci z marketingu. To haló okolo je totiž absolutní triumf, byť výsledný produkt zmizí jako pára nad hrncem. Je to až moc velký slepenec a chyběl tomu nějaký ten ďáblův advokát a pravá ruka (Markus), která by neustále zpochybňovala a korigovala výsledný tvar. Audiovizuálně to však na prvotinu vypadá parádně a jde vidět, že na filmu dělal schopný tým. Pokud bych to hodnotil čistě pouze v rámci Kazmovy tvorby, je to (pod)průměr a jedna z těch horších věcí a pevně doufám, že za tou hrou v realitě je ještě nějaký důmyslnější plán a morálně čistší záměr. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Už je to nějaká doba, ohodnotil jsem a k pár řádkům se ne a ne dokopat. Ostatně k čemu taky… Kazmova OneManShow je podivnou variací na legendární internetový formát a velmi umné marketingové vítězství. I milostným vyznáním (Andrejka, hmmm). Nic dalšího, nedej bože, originálního nehledejme. Jakési soutěžní (výherní) parametry jsem při sledování ignoroval. Kazma je každopádně bourák, který umí. Zvládá originální hrátky, umí si poradit s vizuální stránkou, dokáže nahlodat, nalákat. Škoda ale, že to, co ho jinak zdobí, tedy netriviální bavičství, tu prostě docela chybí. A co si budeme nalhávat, mnohé linie jsou samoúčelné a zbytečné. Chtělo to pořádného dramaturga. Ale na samotného Bartoška se dívá dobře, i když prostě jen prázdně kecá. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Ve filmu si zahrál skutečný majitel pozemku, na kterém bylo zakopané auto, pan Lajner. (Nalien)
  • Lubor Dědič (Martin Davídek) je reálná postava, která skutečně existuje. Kazmovi opravdu pomohl a byl prvním člověkem, který hotový film viděl. Přiletěl kvůli tomu až z Afriky, kde provozuje svoji sázkovou kancelář. (griph)
  • Předprodej vstupenek na film byl tak úspěšný, že multikina začala přidávat další sály, aby nápor diváků zvládla. (Dukekuky)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama