Reklama

Reklama

Špionky

(seriál)
  • Česko Totally Spies - Špiónky (více)
Francie / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(více)

Recenze (97)

Martens(z) 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelně povrchní Clover, intelektuálka Sam a sportovní Alex, trojice kamarádek, které by se na skutečné střední daly dohromady asi jen ztěží, nemluvě o tom, že by se jim podařilo opravdu jen těžko dát do spolupráce s tajnou službou...:-) Nutno brát v úvahu cílovou skupinu, což je v tomto případě věková kategorie 10-15 s převážnou orientací na dívčí část publika. V tom případě seriál disponuje hned několika nespornými klady: vizuální stránka je načančaná a líbivá, epizody nápadité a jednotlivé hrdinky stejně jako jejich protivníci vcelku dobře vyprofilovaní. Starší mohou ocenit plus v podobě lehké ironie a nadsázky při vykreslování současného života amerických středoškolaček. Občas vážně trefa. Nutno říct, že i v 16ti jsem se nad tímhle seriálkem slušně pobavila. Charlieho andílci pro dorost? Proč ne. Promptní likvidace padouchů kulmou, nebo lakem na nehty? Samosebou. ()

Mr.Floyd odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto môžu naozaj pozerávať len pripečené teenagerky od 10 do 14 rokov, ktoré v živote nevideli inú knihu ako dievčenský "román", za najlepší seriál momentálne považujú Škaredú Betty (pre poriadok tú americkú), počúvajú populárnu hudbu a mohol by som ešte pokračovať vo vymenovávaní iných tuctových charakteristických vlastností dnešnej generácie obyčajných dievčat. ()

Reklama

croxika 

všechny recenze uživatele

Bola by som sama k sebe veľmi pokrytecká, keby som už len z mojich osobných sentimentálnych dôvodov nedala plný počet. O tomto bola časť môjho detstva. Čakanie na tú správnu hodinu, kedy dávali na Jetixe (:D) dve časti, ktoré som nemala problém pozrieť, aj keď som ich už predtým videla. A treba uznať, istú myšlienku to má, vďaka ktorej sa to odlišuje od ostatných animovaných filmov. A je to veľmi pekný animovaný seriál pre mladé baby- hravý, vtipný, akčný, dievčenský, zaujímavý :) Škoda, že už nemám 10 :D Samozrejme, 5* dávam hlavne z osobných pohnútok, rozhodne sa týchto 5* nedá porovnať s 5*, ktoré som dala napríklad Forrestovi Gumpovi. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Seriál z francouzské produkce, animovaný ovšem typickým anime stylem. Tři středoškolačky, hlavní zbraň jedné tajné agentury, zachraňují svět před nebezpečnými šílenci a maniaky. Cílová skupina řekl bych 10-12 a spíše ta femininější polovička. Krátké epizody s typicky stále stejnou strukturou a vývojem. S rostoucím počtem epizod roste i nápaditost, ve srovnání se svými kolegy na FOX Kids a Children's Channell spíše nadprůměr. A upřímně, raději kouknu na 5 epizod tohohle seriálu než 5 minut novodobých "Charlieho Andílků". ()

Gechitka 

všechny recenze uživatele

Komentáře odpad! dávají většinou chlapi, kteří nemají smysl pro humor. Těžko to řadit do věkové kategorie 10 let, protože by děti takovému humoru asi nerozuměli. Já bych to tipovala na kategorii 12+. Mně se špionky vždycky líbily, takové pěkné odreagování od reálného světa a vzpomínání na dětství přecházející v pubertu. Ještě dnes si ráda zkouknu nějaký díl a zasměju se tomu. Nejvíc obdivuji asi Sam, ale Clover a Alex tomu dodávají grády. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (8)

  • Clover znamená v překladu do českého jazyka jetel. (mai)
  • Mimozemšťané v seriálu jsou hodně podobní klasickým šedivákům, jenomže na rozdíl od nich mají špičaté uši, menší oči a zelenou barvu kůže. (Jan.Kanak)
  • V epizóde sa objaví Martin Mystery zo seriálu Martin Mystery (od r. 2003), ktorý bol produkovaný rovnakou produkčnou spoločnosťou Marathon ako Špionky, no jeho vysielanie bolo ukončené rok pred touto crossover epizódou. (Mandragor)

Reklama

Reklama