Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačový programátor Jerry (Cuba Gooding Jr.) je sklíčený z toho, že se s ním rozešla jeho dlouholetá přítelkyně Felicia (Vivica A. Fox). Přítel Nick (Horatio Sanz) mu navrhne, aby si spolu vyrazili na seznamovací lodní zájezd. Teprve na palubě kamarádi zjistí, že mezi cestujícími U.S.S. Calypso nepřevažují - jak o tom snili - krásné, osamělé a vstřícné ženy, se kterými by si mohli užívat. Nick si totiž proti sobě popudil agenta cestovní kanceláře a ten mu podstrčil zájezd, který si pro sebe rezervovali seznámení chtiví gayové. Zatímco kamarád se nechtěně stává objektem něžných pozorností postaršího, elegantního Lloyda (Roger Moore), Jerryho zoufalství se změní v naději v okamžiku, kdy si mezi členy pořadatelského týmu všimne krásné učitelky tance Gabrielly (Roselyn Sanchez). Ta kupodivu nemá nic proti tomu, aby se jí začal dvořit. Brzy se však ukáže, proč si Jerryho pustila k tělu: považuje ho totiž za "neškodného" homosexuála. Když kapitán vezme na palubu posádku záchranného člunu tvořenou dvanácti švédskými kráskami v čele se ztepilou Inge (Victoria Silvstedt), myslí si zase Nick, že má vystaráno. Také on se ovšem pořádně přepočítá... Najít ženu svých snů není jednoduché a Jerryho a Nicka čeká ještě dlouhá plavba plná nejneuvěřitelnějších překvapení... Bláznivá podívaná od producenta komediálních hitů bratrů Farellyových je dílem debutujícího režiséra Morta Nathana, který se proslavil především jako scenárista divácky mimořádně úspěšné komedie Kingpin. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (388)

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Tento film jinak nelze srovnávat než s filmy podobného žánru. Myslím, že patří do průměru, teen komedií. Ačkoli je místy nechutná, aspoň že to vyvažuje trochou vtipných scének. Mnohem lepší než Snowboarďáci, série Holky to cht...., a další. 50% Jenom se divím, že si nevšimli toho velkýho nápisu na lodi loď gayů. No, těma švédkama si u mně moc nepolepšíli, nemám rád moc Švédky. ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

No já jsem se místy bavil, nebudu zapírat. Jenže to by se na scéně nesměl objevit Cuba Gooding jr. v pavím převleku a hlavně by nesměl mít tanga. Když si na tu scénu vzpomenu, tak se mi dělá blbě (zajímavé, kam až dokáže klesnout dříve talentovaný herec). Teplé řeči Rogera Moora jsou kapitolou samy pro sebe, nabízí se otázka: Má tohle za pořebí? Zřejmě ano, ale je všem pro smích.. Ty jeho "chytrácké" řeči jsou naprosto nemístné a nechutné, ach jo.. Nejhorší jsou ale všudepřítomní gayové v kožených oblečcích a holou prd*lí - z toho mi bylo opravdu nevolno a myslel jsem, že zešílím. No ale švédskému opalovacímu týmu to tam slušelo:-)) Toto je film na jedno použití, a to i přes pár povedených vtípků (npař. Will Ferrell v realitní kanceláři nebo opilý Gooding padající do bazénu.. ()

Reklama

Hunt odpad!

všechny recenze uživatele

HUDBA: Robert Folk; Tim, ze na vyletni palubu homosexualu nedopatrenim zavitaji dva nadrzeni kluci, kteri touzi po krasnych holkach nevznikne automaticky komedie. K dobre komedii ma tento film hodne daleho a snuzku trapnosti a hlouposti podporuje i obsazeni (vcetne byvale Jamese Bonda Roger Moore, ktery ztvarnil postarsiho gaye). ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Dobrá myšlenka, ale i když proti homo orientaci nic nemám, tak si myslím, že bylo trochu přetepleno. Sice je pravda, že se to zde nijak nevnucuje, ale poměr žen a mužů je v tomto filmu žalostně nízko, naštěstí to moc hezké Švédky dohání:). Vtipných scének není až tak mnoho, ale když už se nějaká předvede tak to stojí za to. Docela originální věci, jen si nejsem jistý, jestli ten nápad s banánem jsem jim ukradl já nebo oni mě:). Nakonec je to i hezký příběh a kdyby tam nebylo tolik divných pánů, tak bych přemýšlel o další hvězdičce. PS: ‚Nebude to Nikovi vadit? … Na Nika seru!, Vůbec se nemusíte bát já jsem totiž úplně teplý, mega bukvice, já jsem buzerant.‘ ()

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Téměř pomyslný vrchol nevkusu. Dokonce ani oficiální text distributora Vám předem neprozradí, o jakou „kvalitu“ se vlastně jedná. Mě přiměla ke sledování jen jedna věc – hledal jsem lehkou letní komedii, u které bych se zasmál. Až teď vím, jak velká chyba byla, když volba padla na tento film. Musím Vám říci, že větší akumulaci stupidních scén pro nadržené americké puberťáky budete jinde hledat jen velmi těžko. Osobně moc nechápu lidi, kteří se „upsali ďáblu“ a účinkovali zde. Přece jenom každý člověk má svou důstojnost a co je moc to je moc (já bych do toho nešel, ani kdyby mi zlatem platili). Vadil mi místy vulgární jazyk, vulgární a až nechutně oplzlé vtipy (tedy téměř všechny), prostě nic, na co bych se dobrovolně podíval znovu. Místy jsem úplně cítil, jak mi umírají mozkové buňky. Jedna hvězda jde za soundtrack, bylo tam pár moc pěkných písniček. Sečteno podtrženo. Další film, který sráží do kolen žánr „amerických komedií“. Bohužel, pokud budou Američané produkovat filmy tohoto ražení a kvality, nikdy se své nechvalně proslulé nálepky o intelektuálně hodně nízko položených filmech nezbaví. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (6)

  • V závěrečné scéně se má Jerry (Cuba Gooding Jr.) tandemovým seskokem dostat na loď, na které se plaví Gabriella (Roselyn Sanchez). Jerry je vystrašený, bojí se výšek. Jeho tandemový parťák Lloyde (Roger Moore) jej ujišťuje, že se nemá čeho bát, protože on32 let pracoval ve službách Jejího veličenstva. Představitel Lloyda, Roger Moore, si zahrál v mnoha bondovkách coby agent 007 ve službách anglické královny, na což odkazuje jeho replika. (Lenniah)
  • Když se hádají 2 dívky ze švédského Opalovacího týmu a havajského Tropického týmu, opravdu mluví švédsky. Nicméně titulky nemají nic společného s tím, co opravdu říkají. (HappySmile)
  • Will Ferrell a Artie Lange se měli v jedné scéně políbit, ale Lange to odmítl. (HappySmile)

Reklama

Reklama