Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Cole kdysi býval specialistou na likvidace ve službách CIA. Dnes je však detektiv ověšený korálky vyznavačem buddhismu a právě přiletěl z New Yorku do Los Angeles, aby pomohl dopadnout masového vraha, který brutálně vraždí katolické manželské páry a poté je vždy ukřižuje na zdi. Jack tvrdí svému novému parťákovi, místnímu černošskému detektivovi Jimu Campbellovi, že poslední vraždy nespáchal hledaný psychopat. Je přesvědčen, že vraždy jsou dílem profesionála, ale vzápětí se sám ocitá v podezření, protože jednou z obětí byla jeho první manželka Ellen a na jejím těle byly nalezeny jeho otisky prstů. Jim se mu však rozhodne věřit a pomáhá mu v pátrání i poté, co je z případu odvolán. Když byl dopaden duševně chorý psychopat, pokračuje Jack v pátrání na vlastní pěst. Postupně zjistí, že za vraždami je jeho bývalý nadřízený Smith, který společně s obchodníkem Deverellem a ruskou mafií prodává chemické zbraně Srbům. Čím víc se blíží odhalení zločinů, tím větší je ohrožení jeho života. Jack si však se všemi útoky mafie dokáže poradit, a dokonce se mu podaří rozpoutat přestřelku mezi ruskými mafiány a Deverellovými muži. S šéfem jeho ochranky Donaldem Cunninghamem, který je skutečným pachatelem posledních vražd, se však musí pustit do boje sám. (TV Nova)

(více)

Recenze (257)

st4nford 

všechny recenze uživatele

Takový fajnový nenáročný lehce komediální thriller s děravým scénářem, který přehnaně sází na náhodu a odkloňuje se od logického chování. Proto tři hvězdy. Z pozitivního hlediska oceňuju hravou režii se správnou dávkou špinavosti a vtipy. Dvojka Seagal a Wayans tak není k zahození - i když jejich chování je často nelogický úlet. ()

NoWell 

všechny recenze uživatele

Přátelé, usnout u filmu, je pro mě pohrdáním umělcovy (režisérovy) práce, ale u patvajzu tohoto typu, me to ani nevadilo. Seagal chodí jak namachrovaný panák z východu. Držte mě, nebo ho zabiju :) . ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Bohůžel poslední dobrý počim Stevena Seagala. Zapojení budhysmu do profilu hlavního hrdiny se hodí. Bohůžel Steven již není moc ve formě tak se musí uchylovat k řezacím kreditkám a takovým kravinám. Jelení penis je super a Keenen Ivory Wayans je výborný partner. (dosti mi tahle dvojka připomíná dvojku z filmu Poslední Skaut s tím rozdílem, že kvalitativně jsou hodně, hodně daleko ani nejrychlejším vlakem na světě by nedohnaly dvojku z Posledního skauta). Každopádně tímto filmem měl Steven Skončit a věnovat svým školám s bojovým uměním. Jeho další počiny jsou strašné, je na nich vidět lacinost a nekvalita skoro v každém záběru. ()

Bohdy67 

všechny recenze uživatele

Jedna z top 3 Seagalovek... Spojení s Wayansem byl výborný tah a při dialozích těhlech dvou sem se i pousmál. Ikdyž teda si jen Steven utahoval s Ivoryho,ale i tak to byla příjemná změna od "drsně vážných" rolí jako Nico nebo Casey "kurva" Rayback... Příběh taková ta klasická tuctová omáčka typická pro filmy se Seagalem. Takže za jelení penis 61% ()

Lakenzi 

všechny recenze uživatele

Další vynikající Seagalovka. I když tady trošku jinak. Vyšetřování rituálních vražd s dvojicí detektivů Seagal - Ivory Wayans. Myslím, že toto složení sedlo. Nechyběl i humor a vynikající bitky. Navíc nezapomenu na Seagalovu hlášku "neumím se prát" :)) ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Ešte stále dobrý film so Seagalom, ale už tu bolo akési tušenie, že sa to s týmto hercom posunie akýmsi zlým smerom. Doba, kedy boli akční hrdinovia v kurze, už pominula a všetci sa snažia nájsť si nejaké to miesto. Takže tak nejako je to aj so Seagalom. Zasa je policajtom, opäť ho nemožno zabiť, zbiť, zastaviť. Dej slušný, dialógy občas aj vtipné, hlavne jeho parťák sa stará o vtip, ale Seagalove bitky sú podfarbené príšernou hudbou, strih je akýsi šialený. Proste to už nie je ono. Rozhodne o mnoho lepšie, ako tie Stevenove sračky, ktoré prišli po tomto filme. ()

NeverEver 

všechny recenze uživatele

Moje oblibena "klasika" (pozor! musi to byt puvodni dabing a nebo original). Vtipne dialogy, dobry zapletka, skvele vybrana dvojice nesourodych policajtu, kteri se ale ve finale vyborne doplnuji. Pridam-li k tomu fakt super hlasky ("...litujeme mame rekonstrukci tak 2-3 mesice"; "Vsim si na ni neceho?" "Ne." "Ma az moc pekny kozy!?") je to oddychovka, kterou muzu videt prakticky kdykoliv. Maximalni spokojenost a 4****. Jo a jeste vzkaz pro toho debila co prekladal ten novej dabing; diky tobe se z dialogu vytratil vsechen vtip a nadsazka, jsi ubohy patolizal co si nevidi ani na spicku tuzky a anglictinu videl snad jen z rychliku. To ze se snazis nahradit perfektne zapadijici dialogy vlastnim "bla bla bla" a "vubec ne vtipnym bla bla bla" jsi akorad docilil toho, ze se na tenhle film v televizi uz nikdy neda divat! Jdi se bodnout! ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Super film s akcí a humorem ohledně hlášek (CZ dabing). 😁👍 Akce, střídá napětí a děsivé scény se tam docela hodí. Poznámka: Doplnil bych ještě žánr komedie. Doporučuji, jde o dobrý a akční film. Hvězdiček 4**** ()

Reklama

Reklama