Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Alan Rickman a Bill Nighy ako úhlavní nepriatelia a kaderníci, to je osť dobrý dôvod sa do tohto pustiť. Pohodová rodinná komédia, zrejme skorej pre ženy, ale aj tak. Nenechajte sa oklamať titulnou fotkou mladého páru. Nie je to romantická gýčovina o deťoch úhlavných nepriateľov a ich boji o lásku. Je to klasická rodinná gýčovina pre všetky ročníky. 4* ()

seba 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vtipná "tragi"komedie o kadeřnické souteži, ale nesoucí se v pohodové britské atmosféře (tu pro mně představuje skvělý moderátor Warren Clarke alias ošklivější z dvojice Dalziel a Pascoe). Na hodinu a půl prodloužená verze pořadu Vypadáš skvěle. Pro kadeřníky a kadeřnice povinnost, pro ostatní..............................trochu nuda. ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tato zábavná, svižná, oddechová komedie mi už párkrát zpříjemnila volné odpoledne. Má všechno, co je k tomu zapotřebí – neotřelý i když místy trošku smutný příběh s vtipnou nápaditou zápletkou, opepřenou britským černým humorem i trochou romantiky, a velmi slušné herecké obsazení. Prostředí kadeřnické soutěže, do něhož je příběh zasazen, je originální a účesové kreace jsou kouzelné hlavně pro ženy. Alan Rickman je ve své roli tak přesvědčivý, že bych se od něho klidně nechala ostříhat i když to není profesionál. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Skôr úsmevná vzťahová limonáda, ako čistokrvná komédia. Navyše s temnejšími momentami, ktoré sa vo fabuli, čiže v budúcnosti, k lepšiemu neobrátia. Podobných príjemných jednohubiek poznáme z Británie viac, Dohola si ale ako väčšinu z nich medzi televízne opakovačky nezaradím. Jedine, že by som sa pridal na staré kolená ku kaderníkom. Výživné hviezdne obsadenie predsa len sľubovalo viac, ako renováciu rodinných vzťahov a súťaž, kde je výsledok každému divákovi známy ešte pred jej začiatkom. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná anglická komedie, která léty nestárne - byla naší oblíbenou rodinou "trvalkou" na videokazetě před nějakými 10 lety, kdy jí pubertální dcery "sjížděly" celkem často, teď jsem na ní po letech náhodou narazila v tv a myslím, že jí čas nijak neuškodil - pánové Rickman a Nighy vévodí celému obsazení! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama