Reklama

Reklama

Batman: Záhada Batwoman

  • USA Batman: Mystery of the Batwoman
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V Gotham City se objeví nová kočičí žena, bezcitná a krutá a Batman je přinucen ji odhalit. Když zjistí, že se mýlil, protože kočičí žena si za svůj cíl vybrala odhalení zločinné asociace Penguin, která obchoduje s vysoce moderními zbraněmi, je již pozdě. Nezbývá mu, než Penguin porazit a kočičí ženu zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre vystavaný film, ktorý sa poučil z päť rokov starého Subzero. Záporák Penguin je super ("Batman, Batgirl, Batwoman. What is it about this city? The water? ") a nie je našťastie sám, na konci sa k nemu pridá Bane a obsluhuje ho kopec sidekickov (playboy-bunnies-like ochranka). Príbeh je síce jednoduchý a korektný, no odhalenie Batwoman je aspoň trošíčku prekvapujúce a celkovo film pôsobí príjemným dojmom. ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Animovaný snímek s Batmanem bude mít vždy výhodu v tom, že atmosféře komiksu je blíže než film hraný. Přesto se autoři filmu drželi spíše zkrátka, a tak vznikl snímek rozhodně slušný, ale celkově spíš trochu nevýrazný. Samotný nápad s Batwoman a "kdo to vlastně je" nebyl špatný, Penguin je roztomilý záporák, ale film postrádá něco, co by z něj činilo o něco méně zapomenutelnou záležitost. ()

Reklama

Liznic 

všechny recenze uživatele

Devadesátkový styl je jedině plus a to nemyslím jen animaci, ale styl a pojetí celkově. Znovu se na to asi nepodívám, ale jako jednohubka to funguje výborně. Ta 4* navíc je sexy Batwoma(e)n (přítelkyně odjela na dlouho pryč... asi mi už hrabe) a za to, jak jsem se stejně jako Batman, nechal dlouho vodit za nos. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Neviem o čom tu píše Djkoma, ale to si nevšímajte, porovnávať starý a nový animák mne osobne nepríde rozumné. Animácia, príbeh a aj akcia stojí za to, rovnako ako v predošlých Bat-animákoch (Batman & Mr. Freeze, Batman: Mask of the Phantasm). Príbeh mi príde celkom šikovný, na jednej strane tu máme záporáka Penguina, ktorý podkuruje Gothamu a na druhú tu máme zaujímavú záhady o Batwoman a jej identite. A aby toho nebolo málo v závere príde ešte aj Bane, aby ukázal Batmanovi kto je tu šéf, keď si to idú vydiskutovať ručne stručne. 80% - 4* ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Záhadná Batwoman si to sviští Gothamem a snaží se zastavit Penguina. Bruce Wayne se motá mezi třema ženskýma. / Ne až tak zábavný, ale pořád slušný Batman. Škoda moc normálně vypadajícího Tučňáka a toho stupidního Robina - nemám ten charakter v lásce, zvláště v takhle dětské podobě. Ale naštěstí ho nebylo až zase tolik, jak bych z prvních pěti minut řekl.. A taky škoda, že první půlka místy až nudila. Protože jinak dobrý. Ke konci se přidal Bane, došlo k zajímavému odhalení, no prostě už spokojenost. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu zazní píseň „Betcha Never“ od francouzské zpěvačky Cherie (Cyndi Almouzni). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama