Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

spikey1 

všechny recenze uživatele

Nedokážu přesně určit proč to neohodnotím jako odpad, kamarád mi tento film půjčil s tím jaká je to švanda... podíval jsem se na to... a nechápal jsem proč to vlastně sleduji. Vtipu jsem se nedočkal. A stále nechápu tu jednu hvězdu? možná je to z nostalgie a Schneidera se Sandlerem už beru jako takový starý kámoše co to prostě nějak šmrdlaj a když se jim to nepovede... tak se přimhouří oko a prohlásí "Ok , felaz better next time!" asi... ovšem pokud hledám komedii na středeční večer... po tomhle nešáhnu ()

Iwus.ka 

všechny recenze uživatele

Nic mě nedokáže nasrat víc než to, když mi někdo začne likvidovat jednoho gigola po druhém. Díky tomu mi značně prořídly aktivity v diáři a já se teď budu muset věnovat bojfrendovi nebo věcem jako vaření a úklid. Svatá prostato! Věřím však, že můj starý známý Deuce vše vyřeší a já budu opět moct trávit volný čas mnohem produktivněji. Uff… ()

Reklama

himor 

všechny recenze uživatele

Áno áno, nieje to objektívne, ale ajtak musím dať 5, lebo je to Rob Schneider predsa!!! Kto nemusí tohoto herca, tak nech si to ani nepúšťa a ide si radšej von zabehať. Ale ostatní sa pobavíte celkom dostatočne. Ako aj jednotka, aj dvojka mala pramalý príbeh, ale to je fuk, lebo to zase zachraňuje trulo Robo. Otrasné ženské mi prišli kurevsky vtipné, dementný Eddie Griffin mal parádne reči. Ako bavil som sa super, škoda že nieje trojka...NATOČIŤ!!! A malé P.S.: jedno meno mi navždy zostane v pamäti: Kopulopulos - grécky džigolo. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale formální stránka tohoto filmu nestojí za nic (režisér si patrně v průbehu natáčení odskakoval někam na pivko, protože většina scén jakoby vznikla náhodnou improvizací) a jeho humor je děsně přízemní a maximálně tupý. Aniž bych se stavěl do role nějakého intelktuála musím konstatovat, že jsem se nezasmál ani jednou, neboť polovinu džouků jsem oddtušil dopředu a ta druhá polovina byla jednoduše trapná. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Deuce Bigalow je ohromná hovadina, která si dělá srandu úplně ze všeho, co se aspoň trošku do filmu hodilo, a proto ho mám tak ráda. Rob Schneider je výborný herec, který mě vždy dokáže skvěle pobavit. Nevím, který z filmů o Deuci Bigalowovi se mě líbí víc, protože oba dva mají něco, co tomu druhému chybí ... Zatím hodnotím "jen" čtyřma hvězdičkama, protože film přece jen není úplně stoprocentí, ale postupem času zjišťuju, že takový starý dobrý Deuce Bigalow je lepší než 75% nových filmů, které nejsou ani z poloviny tak vtipné a ani z poloviny tak "geniální" ... Některé scény a hlášky jsou tak legendární, že na ně prostě nejde zapomenout ... Takže ano, zatím "za čtyři", ale je dost možné, že se tam ta pátá hvězdička někdy objeví ... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Závěrečnou píseň v titulcích „I Said Never Again (But Here We Are)“ nazpívala sama Rachel Stevens (menší role jako Louisa, the Dirty Girl), která je také anglickou skladatelkou a zpěvačkou. (noelcoward73)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)

Reklama

Reklama