Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Stejně svižná komedie, jakou jsme poznali v prvním díle. Upřímně jsem se bavil od začátku až do konce a klidně se za čas na amerického gigola podívám znovu. Nejlepší scénka v akvárium "My v Evropě neterorizujeme jiné země kvůli ropě"... krásně pravdivé. Čtyry hvězdy, protože některé scény mi přišli zbytečně nechutné. Zejména ty s ženou s kokotím nosem. Ale jinak plnohodnotná komedie. Já nejsem gay! ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Šílená ptákovina a o dost bláznivější než první díl. Dvojka hodně napadá Amsterdam jako nejfekálnější místo v Evropě. Navíc, kdo by se chtěl podívat na originální vyhlášení cen Zlatý pták ... a kdo má zájem o obarvení chloupků v dolní části těla se může vesele podívat na tuto komedii :). U mě stále vede první díl. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Bláznivý a fekální humor. Kdo takový humor nemůže ani vystát, ten bude jistě zhnusen. Několik momentů je brutálně vtipných. Několik momentů je zase brutálně trapných. Když to člověk zprůměruje, tak z toho klidně takové 3* může vykouzlit. Několikrát jsem se od srdíčka zasmál a několikrát jsem se mlátil do hlavy, jak něco takového může autor vůbec myslet vážně. S druhým zhlédnutím by hodnocení zřejmě šlo skokem dolů. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

V mých očích je to o trošičku podařenější oproti jedničce. Scénář první díl kopíruje minimálně, přidaní "kriminální" zápletka děj oživila a umístnění děje do Evropy též pomohlo (hlavně díky vtípkům ve stylu Amík v Evropě jsem se mnohokrát zasmál). Škoda jen, že i zde se nacházelo pár zbytečných nechutností-žena co má místo nosu penis kdykoliv kýchne, lítá z ní semeno je fakt humus. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je o třídu lepší než první díl a můžu říct, že jedna z nejvtipnějších komedií, co jsem kdy viděl!!!!:D První díl byl více seriozní (jestli se to tak dá vůbec nazvat) a byla to čistě relativně inteligentní komedie (jestli se to tak dá vůbec nazvat😂), ale dvojka je absolutně odlehčená parodie, která se nebere vůbec seriózně a střílí jeden gag za druhým, tuny hlášek a situací, které by člověk snad ani nevymyslel, no pro někoho možná bohužel na úkor toho, že se příběh odsouvá na vedlejší kolej, a tudíž odpůrci stupidních parodií budou film po 5 minutách vypínat. Tohle se řadí nově mezi moji novou topku, kterou si budu pouštět ješte hodněkrát, neskutečný nářez, který je ke konci vygradovaný ad absurdum a válel jsem se smíchy snad celou závěrečnou půlhodinu. Takové věci se mají pouštět na Vánoce, na KVIFF a ve školách! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)
  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)

Reklama

Reklama