Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

Luke55 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale toto byla fakt hrozná komedie.To co bylo na prvním dílu vtipné tak tady bylo hodně trapné a vesměs hodně nechutné(asi nejhorší byl tanec s ženskou,která má místo nosu penis).Děj byl taky úplně o ničem a celé to bylo takové divné.Ale rozhodně to nebylo zábavné.Režie se navíc ujal někdo kdo má příjmení stejné jako hlavní hrdina a tak to asi mělo působit jako nějáké kouzlo nebo co,ale spíš byl právě pro své příjmení vytažen z davu,protože jsem o něm v životě neslyšel a toto byl jeho první film.No doufám,že se nerozhodne natočit třetí díl to už by snad byl úplný konec.2* za občasné pousmání ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasika, jaká se od Roba Schneidera dá očekávat. A proto t taky ničím závratným nepřekvapí. Kdyby se sestříhaly všechny ty dobrý fórky a ten zbytek se vynechal, tak by to byl sen. Nejlepší joke: Deuce vyhodil liliputána z okna do vody a místo aby to udělalo normální žbluňk, tak to udělalo mini blňk, chch. ()

Reklama

Stocki 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně, že se nejedná o žádný skvost světové kinematografie ale já jsem se bavil. Je to přijemná oddechovka u které musíte vypnout mozek a nad ničím nepřemýšlet. Stopáž uteče jako voda, takže snímek rozhodně nenudí. Samozřejmostí je, že musíte mít rádi styl Roba Schneidera, v opačném případě se filmu zdaleka vyhněte. Čtvrtá hvězda je krásnou Hannu Verboom v roli Evy :-) ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale formální stránka tohoto filmu nestojí za nic (režisér si patrně v průbehu natáčení odskakoval někam na pivko, protože většina scén jakoby vznikla náhodnou improvizací) a jeho humor je děsně přízemní a maximálně tupý. Aniž bych se stavěl do role nějakého intelktuála musím konstatovat, že jsem se nezasmál ani jednou, neboť polovinu džouků jsem oddtušil dopředu a ta druhá polovina byla jednoduše trapná. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Stejně svižná komedie, jakou jsme poznali v prvním díle. Upřímně jsem se bavil od začátku až do konce a klidně se za čas na amerického gigola podívám znovu. Nejlepší scénka v akvárium "My v Evropě neterorizujeme jiné země kvůli ropě"... krásně pravdivé. Čtyry hvězdy, protože některé scény mi přišli zbytečně nechutné. Zejména ty s ženou s kokotím nosem. Ale jinak plnohodnotná komedie. Já nejsem gay! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)
  • Závěrečnou píseň v titulcích „I Said Never Again (But Here We Are)“ nazpívala sama Rachel Stevens (menší role jako Louisa, the Dirty Girl), která je také anglickou skladatelkou a zpěvačkou. (noelcoward73)

Reklama

Reklama