Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

Endavour 

všechny recenze uživatele

K zhlédnutí tohoto filmu jsem se vlastně dostal čirou náhodou VELMI silně posílen moravským vínem. Proč zde poprvé v mých hodnoceních zmiňuji alkohol? Nu, odpověď je více než prostá. Něco tak neladně nechutného bych asi za střízliva nebyl schopný pozřít. Sem tam se vyskytovaly vtipné pasáže, ba dokonce i vtipné hlášky, nicméně pachuť klasického béčko-filmu zde přeci jen převažovala. Co tam dělal Til Schweiger je mi jednou velkou záhadou. Přes všechny výtky ale film nehodnotím níže než dvěma hvězdičkami, jelikož jsem se smál, byť se slušnou dávkou etanolu v krvi. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Hm... Dobrej film, když - u něj balíte dárky pod stromeček, snídáte, stihnete umejt nádobí, rozčílit tátu, najít zracené kafe a omrknout seru, která se dívá na Pokémony - a děj vám neuteče, pořád se budete orietovat a budete ho moci převyprávět přátelům (pokud by tu byl takový zájem). Takže dobrá kulisa, ale pokud bych se měla soustředit jen na film, asi bych se sem tam ukousala nudou... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Klasika s Robom Schneiderom. Tento film si vždy rád pozriem, jeho vtípky ma nevedia omrzieť, i keď nie som fanúšikom prehnaných vtipov. Prvý diel ma bavil viac, ale ten som videl už toľkokrát, že na dvojku sa teším viac, keď vidím, že ju budú dávať v televízií. Rob Schneider je pre mňa jeden z najlepších komikov, i keď nehral v tých najlepších komédiách, čo je škoda. Tento film je dôstojným nasledovníkom jeho predchádzajúcemu dielu. Chýba mi v ňom Arija Bareikis, i keď je mi jasné, že by jej postava vo filme nemala miesto, kedže by Deuce nemohol vykonávať profesiu starú ako ľudstvo samo. Aspoň že nám vo filme robí spoločnosť jej noha. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Kvalít jednotky ani zďaleka nedosahuje a od druhej polovici mi to už prišlo miestami aj trochu prehnané a tie vtípky vyzneli trápne. Začiatok filmu bol bezchybný. Scéna so žralokmi, alebo tá v coffee shope bol dosť zábavná. Dejovo je to takisto slabšie. Muž, ktorý vraždy prostitútov, aby si kompenzoval svoje komplexy z detstva mi už také zaujímavé neprišlo. Ale je to pozerateľné a na niektorých scénach sa dá zasmiať. /55%/ ()

Tempest 

všechny recenze uživatele

Další z výborných komedií v hlavní roli s Robem Schneiderem. Jak je vidět dle hodnocení ostatních uživatelů, které osciluje od odpadu po *****, tak celé řadě lidí tento druh humoru nebo Rob Schneider vůbec nesedí a jiným zase maximálně. Já osobně patřím do té druhé skupiny, výborně jsem se bavil. Mě osobně připadá toto pokračování ještě lepší než první díl, evropské prostředí svědčí Deuce Bigalowovi ještě více než to domácí. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)
  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)

Reklama

Reklama