Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

majec4 

všechny recenze uživatele

To je teda riadna konina. Zabavil som sa ale dostatocne. Ci uz na dialogoch, alebo na prisernostiach, ktore sa zjavia na obraze. Pobavilo ma aj to aky svet vytvorili okolo muzskych stetiek :-). Na jednotku sa nepamatam, takze netusim ci to bolo podobne uletene - niekedy vsak az privelmi. Mam rad Schneidera a jeho hlupucke filmy, no dnes to napriek vsetkemu pozitivnemu zaklincujem na 3*. ()

Luke55 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale toto byla fakt hrozná komedie.To co bylo na prvním dílu vtipné tak tady bylo hodně trapné a vesměs hodně nechutné(asi nejhorší byl tanec s ženskou,která má místo nosu penis).Děj byl taky úplně o ničem a celé to bylo takové divné.Ale rozhodně to nebylo zábavné.Režie se navíc ujal někdo kdo má příjmení stejné jako hlavní hrdina a tak to asi mělo působit jako nějáké kouzlo nebo co,ale spíš byl právě pro své příjmení vytažen z davu,protože jsem o něm v životě neslyšel a toto byl jeho první film.No doufám,že se nerozhodne natočit třetí díl to už by snad byl úplný konec.2* za občasné pousmání ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale formální stránka tohoto filmu nestojí za nic (režisér si patrně v průbehu natáčení odskakoval někam na pivko, protože většina scén jakoby vznikla náhodnou improvizací) a jeho humor je děsně přízemní a maximálně tupý. Aniž bych se stavěl do role nějakého intelktuála musím konstatovat, že jsem se nezasmál ani jednou, neboť polovinu džouků jsem oddtušil dopředu a ta druhá polovina byla jednoduše trapná. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Pokračovaní ujeté komedie, Deuce Bigalow: Dobrej striptér z roku 1999 přináší stejný druh humoru jako první díl. Ovšem o dost trapnější. Deuce pořád žije v USA, ovšem bez své manželky která tragicky zemřela. Deuce je po jednom incidentu na pláži stíhán zákonem a tak odjíždí do Evropy na pozvání svého přítele T.J. Po příjezdu mu ovšem T.J. prozradí, že v Amsterdamu řádí vrah gigolů. A tak se bude muset Deuce vrátit zpět do své staré práce, aby mohl dopadnout již zmíněného vraha. Během toho se mu samozřejmě přihodí mnoho vtipných situací. Některé z nich jsou docela povedené. Jiné nikoli. A taky opět nechybí nechutné scény jako v první díle, jenže tady jsou opravdu nechutné.To myslím v tom, špatném slova smyslu. Hlášky jsou některé v celku povedené, ale už postrádají ten švih těch z prvního filmu. Dále pak Deucovi zákaznice, jsou opět všechny nějak fyzicky nebo i psychicky postižené. Stejně tak jako v prvním díle. Ovšem tady to už není tak nápadité, originální a vtipné jako v prvním dílu. Ve filmu mě, ale potěšily scénky narážející na Američany nebo na turisty v Evropě. No a co k filmu říci na závěr? Rob Schneider dělal, co mohl, ale laťku prvního, v celku povedeného filmu nepřeskočil. Takže 2 hvězdy. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Šílená ptákovina a o dost bláznivější než první díl. Dvojka hodně napadá Amsterdam jako nejfekálnější místo v Evropě. Navíc, kdo by se chtěl podívat na originální vyhlášení cen Zlatý pták ... a kdo má zájem o obarvení chloupků v dolní části těla se může vesele podívat na tuto komedii :). U mě stále vede první díl. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Závěrečnou píseň v titulcích „I Said Never Again (But Here We Are)“ nazpívala sama Rachel Stevens (menší role jako Louisa, the Dirty Girl), která je také anglickou skladatelkou a zpěvačkou. (noelcoward73)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)

Reklama

Reklama