Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ze života brigádníků na stavbě mládeže. Jan Stehlík odchází začít znova někde jinde... Režisér Miroslav Hubáček převzal natáčení za onemocnělého Vladislava Delonga. Neúspěšný pokus o "nový" pohled na budovatelsko - mládežnickou tematiku. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Haniczka 

všechny recenze uživatele

Ten film je něco mezi West side story a Pavkou Korčaginem. Možná se režisér Hubáček pokusil začít tzv. Novou vlnu, ale ukončil spíš tu starou. Jednu hvězdičku za mladičkého Jelínka a druhou za nahatou Dvorskou (jestli to byla vůbec ona). ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Na pozadí budování se odehrává zdánlivě milostný příběh. Jestli je to milostný příběh je však těžké posoudit, jelikož Milena D. si to rozdává v podstatě s každým, kdo se namane, ovšem pokud si to zrovna v poslední chvíli nerozmyslí. A mezitím nám je podstrčeno, jak to ti mladí dělají s radostí a pro větší výdělek i radostně poruší předpisy. Nějak jsem nepochopil o čem chtěl vlastně rejža točit a zdá se mi, že se do poslední chvíle nemohl rozhodnout. Skoro to vypadá, jako splněný domácí úkol. ()

Reklama

Phex 

všechny recenze uživatele

90210 chlapců a děvčat úderné brigády. Troufnu si tvrdit, že kdybych ti dal kameru, že bys to natočil taky. Jediné co mě zaujalo byla hláška: "Děláte z prdu vědu a nemá to vodpich". ()

Zajímavosti (1)

  • Vladimír Menšík ve svých vzpomínkách nádherně popsal scénu, kdy se pokouší svést Milenu Dvorskou. Protože režisér Hubáček tuto scénu odkládal a herečka byla těhotná, nakonec v ní odmítla hrát, aby neutrpěla zdravotní újmu. Menšík pak musel „obcovat“ se slaměnou matrací. (Robbi)

Reklama

Reklama