foto

Slávo Záhradník

  • nar. 10.7.1937
    Nižná Boca, Slovensko, Československo
  • zem. 5.12.1991 (54 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Študent (TV film)
1991 Pravda (TV film)
1989 Krajina Dživiben (TV film)
Nádej má farbu belasú (TV film)
Reverend (TV film)
Zlý záber (TV film)
1988 Exemplárny prípad (TV film)
Rátanie havranov (TV film)
1987 Hrdina západu (TV film)
1986 Chlapec do náručia (TV film)
Keby to naši vedeli (TV film)
Riaditeľ (TV film)
Rozlúčka s Máriou (TV film)
1985 Fontána pre Zuzanu
Hviezdne dieťa (TV film)
Kára plná bolesti
1984 Drahý strýčko (TV film)
Ján Literát (TV film)
Návrat Jána Petru
Vzbúrené mesto (TV film)
1983 Putování Jana Amose
1982 Hra na kocúra (TV film)
Keď radí strach (TV film)
1981 Člny proti prúdu
Plavčík a Vratko
Sokoliarova dcéra (TV film)
1980 Prelom (TV film)
Šiel tovariš svetom (TV film)
Zbožňovaná (TV film)
1979 Blízke diaľavy
Prerušená hra
Uzlíky nádeje (TV film)
1978 Já jsem Stěna smrti
Na vysokej skale: Spišský rebel
Poéma o svedomí I., II.
Portrét chlapce (TV film)
1977 Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali (TV film)
Dom na predmestí (TV film)
Druhá láska (TV film)
Chlapi (TV film)
Koncert bez ruží (TV film)
Lavína (TV film)
Štipku soli (TV film)
1976 Jeden stříbrný
Keby som mal dievča
Odviata ako dym (TV film)
Posledný pohárik (TV film)
Rozdelení
Svadba (TV film)
Zypa Cupak (TV film)
1975 Brána k domovu (TV film)
Minúta rozhodnutia (TV film)
Pacho, hybský zbojník
Prešporská kasáreň maľovaná (TV film)
Tetované časom
Život na úteku
1974 Kronika (TV film)
Lucrezia Borgia (TV film)
Tri dominá (TV film)
1973 Čierne ovce (TV film)
Deň slnovratu
Dynamit (TV film)
Kamaráti (TV film)
Kaucia (TV film)
Víťazný pád (TV film)
1972 V stolnom meste Kyjeve (TV film)
1970 Rekviem za rytierov
1969 Láska neláskavá
1968 Niet inej cesty
Traja svedkovia
1967 Volanie démonov
1966 Canarisova krvavá hviezda (TV film)
Majster kat
Tango pre medveďa
1965 Smrť prichádza v daždi
Šerif za mrežami
1963 Začít znova
1962 Mladé letá (TV film)
1961 Most na tú stranu
Tri razy svitá ráno
Vždy možno začať
1960 Smrť sa volá Engelchen (TV film)

TV seriály

1997 Bakalárske návraty 1998 (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
1986 Safari (TV seriál)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
To je váš prípad, Šetaffy (TV seriál)
1984 Vynálezy hodinára Aurela (TV seriál)
1983 Lekár umierajúceho času (TV seriál)
V službách zákona (TV seriál)
1982 Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)
1981 Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)
Na baňu klopajú (TV seriál)
1980 Bakalári (TV seriál)
Svadba bez nevesty (TV seriál)
1978 Nech žije deduško (TV seriál)
Ve znamení Merkura (TV seriál)
Stopa stříbrných draků (E04)
Výmysly uja elektróna (TV seriál)
1976 Miesto v dome (TV seriál)
Kto krúti kolotoč (E02)
1975 Straty a nálezy (TV seriál)
1971 Sedem múdrych majstrov (TV seriál)
V tieni vlkov (TV seriál)
1970 A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)

Dokumentární

1987 Labyrint (TV seriál)

TV pořady

1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace