Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá herečka Lucie (Jana Bernášková) se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka (Ivana Chýlková), se kterou má velmi komplikovaný vztah. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého? (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem na filmy jako tento opus asi až příliš cynický. Kdybych byl takový měkosrdcatý a rád se nechal dojímat a nesraly by mě trapné dialogy, voiceover mluvený postavami rovnou na kameru a hloupé vtipy, úchvatně dementní dějové posuny, hlavní hrdinka a melodie z hudební banky, tak by se mi tento film asi líbil. Jenže nelíbil a chtěl jsem z něj útect už v polovině, ale zbaběle to neudělal. Nejlepší na tom je, že se Jak přežit svého muže snaží tvářit jako svěží romantická komedie se spoustou neobvyklých prvků, kde se tzv. prcá a říkají sprostá slovíčka, dokonce jsou do toho vneseny i autobiografické motivy, což teda vyznívá minimálně úsměvně, jenže tím jen otvírá další zatím neprozkoumanou komnatu českého braku. 10% ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja sa divím, aký musíš byť herecky zúfalý/zúfalá, keď si prečítaš scenár, ktorý "vtipy" zakladá na debilných sexuálnych kecoch medzi ženskými, ktoré sa predbiehajú v tom, ktorá mala viac desiatok partnerov koitálne, na vzdychaní predstieraním orgazmu, na deťoch, ktoré potrebujú kadiť, no a ty si to prečítaš a povieš si - to je vynikajúci nápad! Romantika sa tu zužuje na lízanie mušle, hoci nohy sú tu často a rady veľmi rozšírené. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Bernášková chtěla dodatečně zpeněžit svou zbytečnou knihu a ještě si při tom před kamerou dokázat, že je i po čtyřicítce stále píchatelná. Na tom by asi nebylo nic špatného, kdyby to celou dobu nedělala pod taktovkou svého manžela, což je fakt perverzní. Women power zapáchá z každého záběru a znovu vrací ženskou emancipaci o dvacet let zpátky. Zachův bakelit na hlavě je úlet a z ubohých pokusů o humor pobavila snad jen přehlídka všech českých hereček ve frontě na roli. Jinak to je peklo. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to trapný, nevtipný, špatně zahraný. Spousta postav je plevelných, jen postávající stafáž, která nemá žádnou roli, než rámovat hlavní hrdinku. Ta se rozhoduje hloupě, nelogicky a její zdůrazňované mateřství je dáváno na odiv zejména tím, že dcerku dává na hlídání matce, případně se dcerka vůbec nevyskytuje. Zápletka je nesmyslná (kočka/kočka?) a celkově z toho má divák pocit upachtěné zbytečnosti. Na druhou stranu, nijak se to nevymyká obvyklé české kinotvorbě pro masového diváka, a aspoň to nebylo nechutné nebo přehnaně vulgární …. a počkat! Ty postelové scény! Mozek mi je úplně vytěsnil a snažila jsem se na ně nedívat. Nejenom, že byly zbytečně natáhlé, ale hlavně v nich nebyla špetka erotičnosti.  SHRNUTÍ: Xtý český pokus o romkom a xté selhání. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč by zrovna toto (viz šílené a naprosto nespravedlivé hodnocení zde  na ČSFD) mělo být horší než desítky jiných českých současných rádoby komedií. Je to čistý, lehce stravitelný průměr. Jana Bernášková si to poctivě odžila, napsala a zahrála. A jak jsem se - díky četným mediálním výstupům, dovtípila, jedná se v podstatě o autobiografii a vlastní život připadá neobyčejný kdekomu. Ale vidět se to dá a pár ftipných situací se tam našlo. A na závěr poučení - herečky, které mají doma režiséra, nebo alespoň scénáristu, jsou na tom líp, než ty, které ho nemají. Děkuji za pozornost. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Scény přípomínající seriál Vyprávěj (od r. 2009) se natáčely v ateliérech seriálu Zoo (od r. 2022), do kterého Jana Bernášková (Lucie) posléze naskočila v roli Julie. (Teres)

Reklama

Reklama