Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá herečka Lucie (Jana Bernášková) se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka (Ivana Chýlková), se kterou má velmi komplikovaný vztah. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého? (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Vajonek 

všechny recenze uživatele

OK, film obsahuje spoustu křečovitých dialogů, Jana Bernášková i někteří její kolegové nepředvádí zrovna výkon na nějakou hereckou cenu, nebudete se u toho asi řachat smíchy, jak byste možná u komedie očekávali, ani vám to zřejmě nepřinese něco extra nového, objeveného, pokud jde o romantické zápletky, zvraty, vyústění. Ale že by tenhle snímek byl zas až tak špatný, aby tu měl tak výrazně horší hodnocení než třeba Bábovky nebo Kurz manželské touhy? Za mě jde na poměry českých romantických komedií z poslední doby o takový průměrný snímek, který příliš nevybočuje z řady, ničím dvakrát nenadchne, ale ani podle mě vyloženě neurazí a já mu tak dávám (i kvůli tomu, abych trochu naředila to podle mě až příliš kruté hodnocení) tři slabší hvězdy a 50 %. ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Fandím tomuto filmu, za mě dokonalé a krásné zfilmování knižní předlohy. Janě Bernáškové se splnil sen a já jí gratuluji, děkuji a fandím. Jsem moc ráda, že si ve svém filmu zahrála, Rudolf Merkner se rovněž zhostil režie a scénáře úžasně. Všichni do tvorby dali maximum. :-) Plný počet dávám za Šedivku + za naději a budoucnost. :-) ()

Reklama

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Film absolutně o ničem. Nemá co říct, nemá zajímavý příběh ani postavy, je plný klišé a mimořádně stupidního humoru. Sem a tam mi trochu vtipný přišel, ale opravdu jen málokdy. Herecké výkony byly většinou tragické, jenom asi dva mi přišly aspoň decentní. Prezentace nebyla špatná, ale úplně výrazná taky nebyla. A hudba byla hrozně kýčovitá. 2/10 ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Žil jsem v domnění, že Jana Bernášková není špatná herečka. Jenže už v debilním seriálu ZOO hraje příšerně a tady mě utvrdila v tom, že jsem se mýlil. U filmu jsem trpěl a modlil se za konec. Doufám, že tato "herečka" už žádnou knížku nenapíše a už vůbec nesmí dojít k jakýmukoliv zfilmování nějakého jejího díla... ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Pro změnu začnu kladnými prvky tohoto filmu. Sympatický Marek Němec a jeho postava lehce pomateného scénáristy, podařené ztvárnění vnitřního vlasu v podání Ivany Chýlkové a nádherné záběry našeho hlavního města. To jsou důvody, proč se na film podívat. Na opačné straně hodnocení stojí hlavní hrdinka v podání Jany Bernáškové, která se chová jako praštěnka i přesto, že je již matkou a měla by mít jakýsi rozum, dále její bývalý partner (Roman Zach), který celý film nemyslí na nic jiného než na sex nebo na svoji práci (stejně jako hlavní hrdinka) a v neposlední řadě také "povedené" kamarádky hlavní hrdinky. Další členové příběhu pouze proskotačili dějem (Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková) bez nějakého výraznějšího momentu či využití. Za zmínku ovšem stojí zajímavá mini scéna, kdy jde hlavní hrdinka na konkurz, a v čekárně sedí celá řada jejích hereckých kolegyň. Tato scéna mi nejprve utekla, až po čase jsem si uvědomila, že tam neseděly noname ženy, ale celkem populární slavné dámy (Veronika Khek Kubařová, Michaela Maurerová, Hana Vagnerová, Sabina Rojková...). Zajímavý detail. Dějově klišé příběh o tom, že ne vždy je ten pravý muž ten oslnivý a šarmantní, ale může to být i ten nenápadný, spíše zvláštní patron v davu. Škoda jen, že u postavy onoho pravého muže, nebyla nějak více promyšlená ona zápletka ohledně kočky/snoubenky. Mohl trošku mlžit, jako že má doma kočku nebo závazek, a mít doma třebas stejně jako hlavní hrdinka dítě, nebo onu zmíněnou babičku. Achjo. Celkově podprůměrná česká romantika, která neurazí nenadchne, prostě neudělá nic. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Scény přípomínající seriál Vyprávěj (od r. 2009) se natáčely v ateliérech seriálu Zoo (od r. 2022), do kterého Jana Bernášková (Lucie) posléze naskočila v roli Julie. (Teres)

Reklama

Reklama