Reklama

Reklama

Moje tlustá řecká svatba 3

  • USA My Big Fat Greek Wedding 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Snaha splnit poslední přání zemřelého otce je chvályhodná a může se proměnit v naprosto nečekanou dobrodružnou výpravu. Toulin (Nia Vardalos) tatínek byl Řek jako poleno, americkému občanství navzdory (ostatně jeho až nezdravý vztah k zemi předků byl hlavním zdrojem fórů v Mojí tlusté řecké svatbě). Jeho snem bylo vrátit se do rodné vesnice a sejít se se starými kamarády. Toula se rozhodne spojit příjemné s užitečným, a tak naplánuje rodinný výlet do kolébky civilizace, v níž se kdysi „kolébali“ i její předkové. Rodinný výlet v podání klanu Portokalů ovšem znamená, že půlka letadla do Řecka patří jen jim. A protože platí, že čím větší je rodina, tím větší jsou problémy, má se země pod Akropolí na co těšit. Zvlášť když nic nejde podle plánu a Portokalovi jsou chodící přírodní katastrofa. Jenže kam se v tomhle směru hrabou na své řecké příbuzné, kteří pro ně mají připravené celou řadu překvapení. A všechna zdaleka nejsou pěkná. Jenže Řecko je kouzelná země, kde stačí sníst souvlaki, napít se ouza, podívat se do blankytně modrých vln Egejského dobře a víte, že všechno dobře dopadne. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (17)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy za příjemný, nadále rozvíjejíci se příběh a známé postavy. Čtvrtá hvězda za odvahu natočit další díl a pátá hvězda za mou srdcovku, což je Řecko. Tím pádem nemám co vytknout. Žádný trapný humor, krásně to navazuje na předcházející díly a má to letní vibe a je to pohodová komedie s přidanou řeckou hodnotou. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najslabší diel série porovnateľný azda iba s rovnomenným seriálom, ktorý nemal ani hlavu ani pätu. Podobne to bolo aj s dejovou linkou tohto snímku, ktorá bola prakticky prázdna a o ničom. Tento film je hlavne oslavou gréckej kultúry a nádhernej gréckej prírody, ale v zásade neponúka takmer žiadne úsmevné momenty, iba odľahčenú rodinnú atmosféru. Ako pocta Constantinovi fajn, ale inak zbytočnosť. 45 % ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

My Big Fat Greek Wedding 3 je jeden veľký filmový omyl, pokračovanie, ktoré radšej ani nemalo vzniknúť, pretože naozaj to je takmer nepozerateľné! A to milujem💙 My Big Fat Greek Wedding jednotku, už dlho patrí medzi moje obľúbené romantické komédie (vždy sa dobre zasmejem) a aj dvojku som videla už dvakrát (raz dokonca v kine), ale toto prosím nikdy viac. Dopozerané len z lásky k prvému filmu. Je to hodinu a pol trvajúca nuda!!!! Nie je to komédia, nie je to dráma a nie je to romantický film. A vlastne ani neviem, či to vôbec je film, keďže to nemá dej, rodinka je v Grécku na dovolenke a to je tak všetko. "Zápletka" je úplne banálna. Aspoň z gréckeho prostredia mohli vyťažiť viac, ale žiaľ ani krásy Grécka film nezachránili, výprava je nezaujímavá, kamera úplne obyčajná. Hudba je úplne najhoršia, soundtrack je hrozne otravný a pôsobí rušivo. A len tak mimochodom, v názve je opäť slovo svadba, nedávalo by väčší zmysel, keby sa vydávala Paris? Koho zaujíma svadba cudzích ľudí? Chápem, že toto pokračovanie vzniklo ako pocta hlavnému hercovi z predchádzajúcich dvoch filmov, ale ako film tu nič nefunguje. 1* za veľmi sympatický filmový pár Nia Vardalos a John Corbett, obidvaja pôsobia sviežo a mlado, človek by nepovedal, že sú šesťdesiatnici. Ešte šťastie, že som na to nešla do kina, asi by ma piclo. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný film o výpravě několika členů celkově početné rodiny na řecký ostrov, odkud pochází otec rodu. Zastoupení tu má starší generace, rodiče a dospělá dcera s nápadníkem. Pohodovou atmosféru narušuje několik scén, u kterých jsem se cítila trapně, jako úprk do moře hned na začátku, které jsou jak z jiného světa, je tu na komedii poměrně málo vtipu, přesto výsledný dojem je pozitivní. ()

ElisR 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z celé triologie. Toula a její rodina je prostě boží, i když tentokrát bez Gase, za to navíc s Alexisem Georgoulisem, který nesmí ve filmu s řeckou tématikou chybět! Film rozhodně nemá nouzi o přirozený (nenucený) vtip a prostředí Řecka to jen podtrhuje..! Není to žádný složitý biják, ale skvělá oddychovka, po které hned plánujete koupit jednosměrnou letenku do Řecka. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama