Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Slušná romantická komedie, u které je komika dost nadřazena romantice. Díky tomu lépe fungují vedlejší humorné figury než ústřední pár. Philip Seymour Hoffman, Bryan Brown, Alec Baldwin a Hank Azaria jsou prostě daleko výraznější a poslední dva jmenovaní si celkem pohráli se svým hlasem, respektive přízvukem. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

No to jsem si zase jednou naběhl. Naprostá scénáristická bezradnost, je Along Came Polly, ale NAPROSTÁ. Však ani ty vodpornosti nenesou byť jen náznak originality, nápadu. A co se tý "nekomediální" složky týče (což je vlastně veškerej materiál, kdybych to měl brát doslova), ta se dá ideálně shrnout roztomilou výmluvou Lisy: "It just ... it happened". Jo, ono se to prostě nějak vlažně odvíjelo - a mně bylo všecko jedno. Azaria a Jen potom sice působili jako vítanej rozptyl, ovšem ani oni tenhle kousek nezvládli posunout přinejmenšim do průměru žánru. ()

Reklama

Nancy 

všechny recenze uživatele

Buď jsem divná nebo to byla opravdu taková nuda. Příběh byl inteligentní, občas vtipný, ale přišel mi takový obyčejný, nezajímavý a pro mě opravdu hodně nezábavný. Bena Stillera moc nemusim a po tomhle filmu se na tom nic moc nezmění. Zato Jennifer Aniston mám docela ráda (hlavně z Přátel) a myslím, že umí hrát líp. Třeba, až se na to podívám znovu (dostanu odvahu), ohodnotím to líp. Alespoň, že to nebyla bezduchá, nechutná obludnost jako např. "prcičky" => dalo se na to koukat. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Riskla jsem to s Polly v pubertě a vlastně si ani nejsem jistá jak to dopadlo. Riskla jsem to znovu teď o 8 let později a dopadlo to tedy dost katastrofálně...Fekální humor jsem si každopádně nepamatovala, což je zvláštní, páč je to to hlavní, co si lidé z tohoto filmu pamatují, Stiller, který by se měl mírně krotit a typická Aniston, ke které ta role prostě sedla. Nic víc, nic míň. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála komedií s Benem Stillerem, u které se fakt bavím, pokud si ji jednou za čas pustím. Čert vem předvídatelný děj a pár fekálních vtípků, když pak dostanu záchvat smíchu při nezapomenutelných hereckých kreacích Philipa Seymoura Hoffmana. Potěší i Jennifer Aniston se svou roztomile dezorientovanou fretkou a několik epizodních roliček v podání herců zvučných jmen. (70%) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Reuben napíše dopis, ve kterém srovnává Polly s Lisou. Dopis najde Polly a je z toho hádka. Stejnou pointu má i jeden díl Přátel, kde je Rachel srovnávána se současnou přítelkyní Rosse. (don corleone)
  • V jednu chvíli natáčela Jennifer Aniston zároveň seriál "Přátelé" film "Božský Bruce" a tento snímek. (don corleone)
  • Bok po boku se hlavní představitelé Jeniffer Aniston a Ben Stiller objevili také ve 22. díle 3. série seriálu Přátelé (od r. 1994). (Mish.k.a)

Reklama

Reklama