Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Risk je zisk Polly a to je výhra, porazí i tygra… Potud dobré, ale Reuben je takové terno, že bych ho nechtěla ani zadarmo k maxibalení vanilkového pudinku. Prcičkový humor, který s dospělými postavami s dospěláckými problémy působí na cílového diváka jako kari na náladovou peristaltiku. Stejně nepatřičná je i podivná postava P. S. Hoffmana. Projekce osobnostní havárie do bílého prášku, který si řeže pískem na nádobí? Zápletka i humor jsou únavně předvídatelné, pár slibných scén vyšumí a několik momentů je vysloveně nechutných. Navíc Ben a Jen k sobě nepasují a místo statické elektřiny to mezi nimi jen bublá jak v kuchyňském odpadu. Nejenže není důvod vidět to podruhé, není důvod to vidět ani poprvé. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller, jakožto profesionální analyzátor rizik a analízátor zadku Bosse Baldwina, může v tuctové romantické komedii zkalkulovat pravděpodobnost vašeho smíchu z následujících momentů: P.S.Hoffman Superstar 1,75:1, analyzátor vlhkosti turistek Hank Azaria 2,25:1, slepá fretka vrážející do zdi 6,5:1, Ben vlhčící si pleť upoceným trupem chlupatého basketbalisty 7:1, syndrom dráždivého střeva a jeho audio následky po etnickém jídle 12:1. Průměrný bžunda faktor Hamburgova filmu tak činí 5,9:1, což dle mezinárodních tabulek znamená, že to s Polly máte risknout maximálně jednou.. ()

Reklama

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Proč by to Ben Stiler neriskl s Jennifer Aniston a tou její pěknou prdelkou ? Nevím průměrnou komedii si představuji jinak, nejlepší byla ta fretka. Tuhle hereckou dvojici mám prostě rád, a není to film ke kterému bych se v blízké budoucnosti neznal. Tak sem to hodil do RiskMasteru a vyšly mi 4 hvězdy :) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Varovnou statistikou vybavený sucharský pojišťovák Bena Stillera a kosmopolitní ze dne na den žijící holčina Jennifer Aniston se k sobě jako x-tá totálně se nehodící dvojice nakonec hodili. Čekala jsem něco v duchu trapného Božského Bruce, ale ti dva, na které je příjemný pohled i v civilu, mě mile překvapili. .......A taky postava Bryana Browna a Hoffmanův "Ježíš". ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Něco tak klišovitého už jsem dlouho neviděl.Riskni to s Polly mi přišelo jako sesbírané scénky s jiných romantických komedií,a zde ony,již mnohokrát použité a viděné obrazy pouze autoři poslepovali dohromady.Bohužel to nezachrání ani jinak vždy vynikající Ben Stiller a snad jen výstupy P.S.Hoffmana stojí za to.Nuda a šeď! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Zelená vlajka na jachte Lelanda Van Lewa (Bryan Brown), na ktorej je boxujúci klokan, viala počas Amerického pohára v jachtingu v roku 1983, v ktorom Austrália zvíťazila. (vander19)
  • Alternatívnymi názvami filmu boli aj Untitled John Hamburg Project, Risk či Bobby my love. (MikaelSVK)
  • Jennifer Aniston uviedla, že hlavným dôvodom prečo vzala rolu Polly v tomto filme bolo jej priateľstvo s Benom Stillerom (Reuben Feffer) a možnosť si s ním zatancovať salsu. (vander19)

Reklama

Reklama