Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

902 10 

všechny recenze uživatele

stillerovky jsou sazkou na jistotu. pokud vam ke spokojenosti staci standartni (tzn. velka) porce humoru, standartni (tzn. pohodovy) pribeh a standartni (tzn. vetsi nez obvykle) pocet hereckych hvezd, budete v pohode. me to staci. muzu se tady sice rozepisovat, ze pokud zrovna nekoho nemusim, tak je to jennifer aniston, jaka ze je debra messing kocka a o neuveritelne zabavne kreaci p.s.hoffmana, ale neudelam to. 2 slova - standartni stillerovka. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Něco tak klišovitého už jsem dlouho neviděl.Riskni to s Polly mi přišelo jako sesbírané scénky s jiných romantických komedií,a zde ony,již mnohokrát použité a viděné obrazy pouze autoři poslepovali dohromady.Bohužel to nezachrání ani jinak vždy vynikající Ben Stiller a snad jen výstupy P.S.Hoffmana stojí za to.Nuda a šeď! ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Slušná romantická komedie, u které je komika dost nadřazena romantice. Díky tomu lépe fungují vedlejší humorné figury než ústřední pár. Philip Seymour Hoffman, Bryan Brown, Alec Baldwin a Hank Azaria jsou prostě daleko výraznější a poslední dva jmenovaní si celkem pohráli se svým hlasem, respektive přízvukem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prostá průměrná komedie s hercem, od kterého bych to asi málo kdy čekal. Ale i to se stává. Ben Stiller je herec, kterého mám vcelku rád. Jeho filmy většinou jsou po vztahové stránce dost destruktivní. A obstojně je to i ve filmu Riskni to s Polly. Docela příjemně se na to kouká, tedy pokud se chcete párkrát pousmát a jinak sledovat vztahy, vztahy, vztahy. Jennifer Aniston na tom není jinak. Když už nějaký film, tak hlavně s komediálními, citově zaručenými chvilkami, které ne že by byly špatné, ale jsou prostě velice průměrné. A přitom se k sobě docela hodí. Jediný, co mě dokázalo vytočit, tak to, že si tvůrci vzali námět z jedné epizody seriálu Přátel a to ten, když si Ben Stiller dělá seznam pozitiv a negativ a nedokáže si vybrat mezi dvěma paničkama. No co, na komedii je to příliš průměrné a vtípky také nehířící i když je vidět, že se snaží. Bohužel zdá se mi, že marně. --- Co ta modřina? - Dobrý, akorát trochu bolí - Kdo by čekal, že se po tobě budou procházet komodští draci. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle se dalo skouknout v pohodě až do konce. Místy hodně dobrý humor, jindy zase hodně divný humor, ale mnohdy prostě jen humor. Jak více se k tomuto filmu vyjádřit? Ben Stiller se objevuje v další romantické zamilované komedii v hlavní roli, Jennifer Aniston znovu hraje holku, o kterou bojuje nějaký muž a do toho se tu objevuje roztomilá fretka. Jak říkám, dá se to zhlédnout až do konce, ale člověk u toho nesmí přemýšlet a jeho cílem by mělo být koukat na tenhle film s tím, že se chce pouze pobavit a nic víc. Potom z toho vychází průměrné tři hvězdičky. Sice by tahle komedie spadal spíše do mírného podprůměru, ale vzhledem k tomu, že mám rád Jennifer Aniston, tak jsem se rozhodl pro ty tři hvězdičky... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Během zkoušet fretka Bena Stillera několikrát pokousala. (don corleone)
  • Bok po boku se hlavní představitelé Jeniffer Aniston a Ben Stiller objevili také ve 22. díle 3. série seriálu Přátelé (od r. 1994). (Mish.k.a)
  • Alternatívnymi názvami filmu boli aj Untitled John Hamburg Project, Risk či Bobby my love. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno